BAŞKAN YILDIRIM'DAN 'ÖZGÜR BASIN' DESTEĞİ

Siyaset 10.01.2021 - 06:34, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN YILDIRIM'DAN 'ÖZGÜR BASIN' DESTEĞİ

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, mesleğini etik ve dürüst bir şekilde yapmaya çalışan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, yayınladığı mesajında “Şeffaf, demokratik, bir toplumu yaşatan en önemli unsurlardan birinin özgür basının varlığı olduğu hepimizin malumudur. Basın mensubunun halk adına gören, gözlemleyip ilkeli, dürüst bir şekilde kamuoyuna taşıyarak halkın bilgilendirilmesini sağlayan, bunu yaparken zamanından, ailesinden fedakârlıkta bulunan ve adeta kamu görevlisi olarak kutsal bir görevi yerine getiren toplumun sesi olan değerli basın çalışanlarının bu anlamlı günlerini kutluyor, tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı iletiyorum."dedi.

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, mesleğini etik ve dürüst bir şekilde yapmaya çalışan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, yayınladığı mesajında “Şeffaf, demokratik, bir toplumu yaşatan en önemli unsurlardan birinin özgür basının varlığı olduğu hepimizin malumudur. Basın mensubunun halk adına gören, gözlemleyip ilkeli, dürüst bir şekilde kamuoyuna taşıyarak halkın bilgilendirilmesini sağlayan, bunu yaparken zamanından, ailesinden fedakârlıkta bulunan ve adeta kamu görevlisi olarak kutsal bir görevi yerine getiren toplumun sesi olan değerli basın çalışanlarının bu anlamlı günlerini kutluyor, tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı iletiyorum."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.