BAŞKAN ŞAYİR YOL KESTİ

09.08.2020 - 00:25, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN ŞAYİR YOL KESTİ

KH/CENGİZYUCAK Gün boyu yoğun bir tempoda koşturan Dilovasi Belediye Başkanı Hamza Şayir gitmeyi proglamladığı düğüne yetişemeyince, düğün salonunda ayrılan genç çiftin gelin arabasının yolunu keserek takısını yaptı.. Başkan Şayir o anları sosyal medyadan "Yoğun bir düğün gecesinde en son katıldığımız düğüne az daha yetişemiyorduk. Aksu & Acar ailelerini tebrik ediyor ve kıymetli evlatları Ömer Faruk & Sümeyye çiftimize de bir ömür boyu mutluluklar diliyorum." mesaj ile paylaştı..

KH/CENGİZYUCAK Gün boyu yoğun bir tempoda koşturan Dilovasi Belediye Başkanı Hamza Şayir gitmeyi proglamladığı düğüne yetişemeyince, düğün salonunda ayrılan genç çiftin gelin arabasının yolunu keserek takısını yaptı..

Başkan Şayir o anları sosyal medyadan "Yoğun bir düğün gecesinde en son katıldığımız düğüne az daha yetişemiyorduk. Aksu & Acar ailelerini tebrik ediyor ve kıymetli evlatları Ömer Faruk & Sümeyye çiftimize de bir ömür boyu mutluluklar diliyorum." mesaj ile paylaştı..
Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.