BAŞKAN ŞAYİR VE YILDIRIM FENA TUTUŞTU!

Dünya 14.10.2020 - 22:00, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN ŞAYİR VE YILDIRIM FENA TUTUŞTU!

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK Dilovası İlçesinde kurulu bulunan Kömürcüler OSB’de Atakaş A.Ş. kömür tesislerinde 7 Ekim 2020 tarihinde sürtünmeden kaynaklı bir tutuşma çıkan kömür yangınının çevreye yaydığı çok ağır bir gaz kokusu vatandaşları isyan ettirince Dilovalılar, Kömürcüler OSB'nin kapısna dayandı ve Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan devreye girerek yetkililer ile görüştü. Çevre ve Şehircilik İl müdürlüğü, Dilovalılardan gelen şikayet ve tepkiler üzerine harekete geçerek pis koku saçan tesisi buldu ve Atakaş Tic. Aş'ye kömürlerin yanması sonucu çevreye yayılan pis gaz ve koku sebebiyle toplam 265.497 TL idari para cezası kesildi.. DİLOVASI'NDAN YA KÖMÜRCÜLER GİDER YA DA ŞAYİR İLE YAMAN  O gün Dilovası'nda yaşanan bu gelişmelerden sonra Dilovalıların bu konuda ne düşündüklerini sorduklarımızdan ise "31 Mart yerel seçim kampanyasında Dilovası'na gelen Çevre Bakanımız Murat Kurum, Ak Parti milletvekilimiz Cemil Yaman, Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Tahir Büyükakın ve Dilovası Belediye Başkan adayımız Hamza şayir hep birlikte söz verdiler 'Kömürcüler OSB buradan kaldırılacak' diye. Bunun geri dönüşü yok artık ya bu Kömürcüler buradan gider ya da Dilovasının iki siyasetçisi milletvekili Cemil Yaman ile Belediye Başkanı Hamza Şayir" şeklinde ortak cevaplar almıştık.. VE BUGÜN BAŞKAN ŞAYİR VE YILDIRIM FENA TUTUŞTU! Ve bugün Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u Ankara'da ki makamında ziyaret edn Ak Parti Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım "Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum'u Dilovası Belediye Başkanımız Hamza ŞAYİR ile birlikte,makamında ziyaret ederek, Kömürcüler OSB’nin kaldırılması ve İlçemizde yürütülen diğer projeleri konuştuk. Misafirperverliklerinden dolayı sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz." açıklamasında bulundu.. Görünen o ki; Dilovalılara söz verildiği halde Kömürcüler OSB'nin taşınmamasının kendi siyasi geleceklerine mal olacağını bilen Başkan şayir ve başkan Yıldırım fena tutuşmuş ve "Kömürcüler OSB Dilovası'ndan ya gidecek ya gidecek" derdindeler..  

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK Dilovası İlçesinde kurulu bulunan Kömürcüler OSB’de Atakaş A.Ş. kömür tesislerinde 7 Ekim 2020 tarihinde sürtünmeden kaynaklı bir tutuşma çıkan kömür yangınının çevreye yaydığı çok ağır bir gaz kokusu vatandaşları isyan ettirince Dilovalılar, Kömürcüler OSB'nin kapısna dayandı ve Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan devreye girerek yetkililer ile görüştü.

Çevre ve Şehircilik İl müdürlüğü, Dilovalılardan gelen şikayet ve tepkiler üzerine harekete geçerek pis koku saçan tesisi buldu ve Atakaş Tic. Aş'ye kömürlerin yanması sonucu çevreye yayılan pis gaz ve koku sebebiyle toplam 265.497 TL idari para cezası kesildi..

DİLOVASI'NDAN YA KÖMÜRCÜLER GİDER YA DA ŞAYİR İLE YAMAN
 O gün Dilovası'nda yaşanan bu gelişmelerden sonra Dilovalıların bu konuda ne düşündüklerini sorduklarımızdan ise "31 Mart yerel seçim kampanyasında Dilovası'na gelen Çevre Bakanımız Murat Kurum, Ak Parti milletvekilimiz Cemil Yaman, Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Tahir Büyükakın ve Dilovası Belediye Başkan adayımız Hamza şayir hep birlikte söz verdiler 'Kömürcüler OSB buradan kaldırılacak' diye. Bunun geri dönüşü yok artık ya bu Kömürcüler buradan gider ya da Dilovasının iki siyasetçisi milletvekili Cemil Yaman ile Belediye Başkanı Hamza Şayir" şeklinde ortak cevaplar almıştık..

VE BUGÜN BAŞKAN ŞAYİR VE YILDIRIM FENA TUTUŞTU!
Ve bugün Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u Ankara'da ki makamında ziyaret edn Ak Parti Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım "
Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum'u Dilovası Belediye Başkanımız Hamza ŞAYİR ile birlikte,makamında ziyaret ederek, Kömürcüler OSB’nin kaldırılması ve İlçemizde yürütülen diğer projeleri konuştuk. Misafirperverliklerinden dolayı sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz." açıklamasında bulundu..

Görünen o ki; Dilovalılara söz verildiği halde Kömürcüler OSB'nin taşınmamasının kendi siyasi geleceklerine mal olacağını bilen Başkan şayir ve başkan Yıldırım fena tutuşmuş ve "Kömürcüler OSB Dilovası'ndan ya gidecek ya gidecek" derdindeler..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.