BAŞKAN ŞAYİR HAMZA ŞAYİR'İN TIPKISININ AYNISI

Siyaset 01.08.2020 - 10:07, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN ŞAYİR HAMZA ŞAYİR'İN TIPKISININ AYNISI

KH/CENGİZYUCAK Dilovasında yetişen genç delikanlı  Hamza Şayir şimdi Dilovası Belediye Başkanı. Hamza Şayir.. Dilovalıar için ise dün neyse bugün de o.. Değişen tek şey kartvizine "Dilovası Belediye Başkanı" eklenmiş olması.. Lüks makam aracını bile satıp okuyan öğrencilere burs olarak dağıttı.. Hamza Şayir'in dün Dilovalılar ile bayramlaşmaya gittiğinde objektiflere yansıyan görüntü ise Başkan seçilmeden önceki bayramlaşma karesinin tıpkısının aynısı.. Ve bundan sonrasını Dilovalı gençlerden Semih Kaya sosyal medyadan nasıl paylaştı; "Bayramın ilk günü, mahallede karşılaştım. Yanında ne koruma ne şoför, kimse yok ! Ailesini bırakıp vefa borcu bildiği insanların bayramını kutlayan ve bu geleneği senelerdir bozmayıp her bayram soframıza oturan belediye başkanımıza ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum.."  

KH/CENGİZYUCAK Dilovasında yetişen genç delikanlı  Hamza Şayir şimdi Dilovası Belediye Başkanı. Hamza Şayir..

Dilovalıar için ise dün neyse bugün de o..
Değişen tek şey kartvizine "Dilovası Belediye Başkanı" eklenmiş olması..
Lüks makam aracını bile satıp okuyan öğrencilere burs olarak dağıttı..

Hamza Şayir'in dün Dilovalılar ile bayramlaşmaya gittiğinde objektiflere yansıyan görüntü ise Başkan seçilmeden önceki bayramlaşma karesinin tıpkısının aynısı..

Ve bundan sonrasını Dilovalı gençlerden Semih Kaya sosyal medyadan nasıl paylaştı;
"Bayramın ilk günü, mahallede karşılaştım. Yanında ne koruma ne şoför, kimse yok ! Ailesini bırakıp vefa borcu bildiği insanların bayramını kutlayan ve bu geleneği senelerdir bozmayıp her bayram soframıza oturan belediye başkanımıza ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum.."
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar ve masa
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.