'Bu seçimlerde çok kötü, çok pis şeyler olacak'

Siyaset 30.12.2021 - 07:57, Güncelleme: 30.12.2021 - 07:57
 

'Bu seçimlerde çok kötü, çok pis şeyler olacak'

kocaelihaberi
Hürriyet'ten kovulan Ertuğrul Özkök, 'Bu seçimlerde çok kötü, çok pis şeyler olacak, hissediyorum bunu, inşallah olmaz' dedi. tv100'de 'Cengiz ile Ahtapot' programına konuk olan Ertuğrul Özkök, gelecek seçimlerle ilgili yorumlarda bulundu. "Bu seçimlerde çok kötü, çok pis şeyler olacak, hissediyorum bunu, inşallah olmaz" diyen Özkök, "Seçim sırasında özellikle seçim sonrasında" ifadesini kullandı.   Özkök, seçimlerden sonra köşe yazarlığında da bir deprem olacağını öne sürdü.
kocaelihaberi

Hürriyet'ten kovulan Ertuğrul Özkök, 'Bu seçimlerde çok kötü, çok pis şeyler olacak, hissediyorum bunu, inşallah olmaz' dedi.

tv100'de 'Cengiz ile Ahtapot' programına konuk olan Ertuğrul Özkök, gelecek seçimlerle ilgili yorumlarda bulundu.

"Bu seçimlerde çok kötü, çok pis şeyler olacak, hissediyorum bunu, inşallah olmaz" diyen Özkök, "Seçim sırasında özellikle seçim sonrasında" ifadesini kullandı.  

Özkök, seçimlerden sonra köşe yazarlığında da bir deprem olacağını öne sürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.