Beşiktaş'ı reddetti, Fenerbahçe'ye geliyor! Ali Koç devrede...

Spor 12.12.2021 - 10:58, Güncelleme: 12.12.2021 - 10:58
 

Beşiktaş'ı reddetti, Fenerbahçe'ye geliyor! Ali Koç devrede...

kocaelihaberi
Fenerbahçe'de her maçın ardından eleştiri oklarını üzerine çeken teknik direktör Vitor Pereira ile devre arasında yolların ayrılacağı iddia edildi. Sarı Lacivertliler, Beijing Guoan'la Ocak 2022'de yolları ayıracak Slaven Bilic'i takımın başına getirmeyi planlanıyor. Fanatik'ten Çağrı Davran'ın haberine göre; Fenerbahçe'de geleceği tartışılan teknik direktör Vitor Pereira hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Portekizli hocayla Ocak ayında yolların ayrılacağı belirtilip, yeni bir hocanın geleceği ifade edildi. PEREIRA İLE OCAK AYINDA YOLLAR AYRILABİLİR İlk yarının sona ermesiyle Pereira ile yolların karşılıklı olarak ayrılma ihtimalinin olduğu, Pereira'yı, Brezilya'dan Flamengo'nun istediği konuşuluyor. SLAVEN BILIC İDDİASI Başkan Ali Koç'un aklındaki 1 numaralı isim, sezon başında takımın başına getirmeyi çok istediği ancak Beijing Guoan'ın izin vermediği Slaven Bilic. Hırvat teknik adam, 3 Ocak 2022'den itibaren Çin kulübü ile yollarını ayıracak. Fenerbahçe'nin kurmaylarının da Hırvat teknik adamı yeni yılda göreve getirmek adına çalışmalarına şimdiden başladığı gelen haberler arasında yer alıyor. SÖZLEŞMESİ BİTİYOR Çin Süper Ligi'nde yarından itibaren Şampiyonluk Turu bölümü başlıyor. 8 takımın yer aldığı ligde Beijing Guoan, 33 puanlı lider Shandong Taishan'ın 9 puan gerisinde 5. sırada yer alıyor. Slaven Bilic'in ekibi, tıpkı diğer takımlar gibi 3 Ocak 2022'ye kadar her 3 günde bir maç oynayacak ve toplamda 8 karşılaşmaya çıkacak. Sonrasında da Bilic'in kulüpteki görevi resmen sona erecek. SEZON BAŞINDA OLMAMIŞTI Fenerbahçe önceki sezonun bitimiyle Slaven Bilic ile iletişime geçmişti. Ancak kulübüyle yollarını ayıramayan Bilic, sarı-lacivertliler ile anlaşamamıştı.  BEŞİKTAŞ İHTİMALİ YOK Beşiktaş’ta Sergen Yalçın'ın ayrılığı sonrası yönetim Slaven Bilic ile temasa geçmiş Bilic, Beşiktaş'ın teklifine, “Ocak ayından önce başka takıma gitme ihtimalim yok. Yüksek bonservis ve tazminatım var. Beşiktaş’a gelmem mümkün değil“ diye cevap vermişti.
kocaelihaberi

Fenerbahçe'de her maçın ardından eleştiri oklarını üzerine çeken teknik direktör Vitor Pereira ile devre arasında yolların ayrılacağı iddia edildi. Sarı Lacivertliler, Beijing Guoan'la Ocak 2022'de yolları ayıracak Slaven Bilic'i takımın başına getirmeyi planlanıyor.

Fanatik'ten Çağrı Davran'ın haberine göre; Fenerbahçe'de geleceği tartışılan teknik direktör Vitor Pereira hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Portekizli hocayla Ocak ayında yolların ayrılacağı belirtilip, yeni bir hocanın geleceği ifade edildi.

PEREIRA İLE OCAK AYINDA YOLLAR AYRILABİLİR

İlk yarının sona ermesiyle Pereira ile yolların karşılıklı olarak ayrılma ihtimalinin olduğu, Pereira'yı, Brezilya'dan Flamengo'nun istediği konuşuluyor.

SLAVEN BILIC İDDİASI

Başkan Ali Koç'un aklındaki 1 numaralı isim, sezon başında takımın başına getirmeyi çok istediği ancak Beijing Guoan'ın izin vermediği Slaven Bilic. Hırvat teknik adam, 3 Ocak 2022'den itibaren Çin kulübü ile yollarını ayıracak. Fenerbahçe'nin kurmaylarının da Hırvat teknik adamı yeni yılda göreve getirmek adına çalışmalarına şimdiden başladığı gelen haberler arasında yer alıyor.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Çin Süper Ligi'nde yarından itibaren Şampiyonluk Turu bölümü başlıyor. 8 takımın yer aldığı ligde Beijing Guoan, 33 puanlı lider Shandong Taishan'ın 9 puan gerisinde 5. sırada yer alıyor. Slaven Bilic'in ekibi, tıpkı diğer takımlar gibi 3 Ocak 2022'ye kadar her 3 günde bir maç oynayacak ve toplamda 8 karşılaşmaya çıkacak. Sonrasında da Bilic'in kulüpteki görevi resmen sona erecek.

SEZON BAŞINDA OLMAMIŞTI

Fenerbahçe önceki sezonun bitimiyle Slaven Bilic ile iletişime geçmişti. Ancak kulübüyle yollarını ayıramayan Bilic, sarı-lacivertliler ile anlaşamamıştı. 

BEŞİKTAŞ İHTİMALİ YOK

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın'ın ayrılığı sonrası yönetim Slaven Bilic ile temasa geçmiş Bilic, Beşiktaş'ın teklifine, “Ocak ayından önce başka takıma gitme ihtimalim yok. Yüksek bonservis ve tazminatım var. Beşiktaş’a gelmem mümkün değil“ diye cevap vermişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.