SÖZCÜ ÇELİK'TEN FLAŞ SOKAK HAYVANLARI AÇIKLAMASI

Gündem 25.12.2021 - 11:54, Güncelleme: 25.12.2021 - 11:54
 

SÖZCÜ ÇELİK'TEN FLAŞ SOKAK HAYVANLARI AÇIKLAMASI

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Kızılcahamam’da gerçekleştirdiği “Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı”na ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün sokak hayvanlarıyla ilgili yaptığı açıklamanın önemli olduğunu dile getiren Çelik, “Belediye başkanlarımıza bir mekanizma kurmalarıyla ilgili talimatı çok önemlidir. Hepimizi üzen son derece acı birtakım olaylar gerçekleşti. Bu sebeple sokak hayvanları için barınaklar kurulması, artan yiyeceklerden mama yapılması yönünde Cumhurbaşkanı’mızın belediye başkanlarımıza verdiği talimatı ve düzenlemenin ortaya konulmasını son derece önemli görüyoruz. Cumhurbaşkanı’mızın ifade ettiği bu husus sorunu kapsamlı şekilde çözecektir” dedi. Kaynak: yenisafak.com
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Kızılcahamam’da gerçekleştirdiği “Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı”na ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün sokak hayvanlarıyla ilgili yaptığı açıklamanın önemli olduğunu dile getiren Çelik, “Belediye başkanlarımıza bir mekanizma kurmalarıyla ilgili talimatı çok önemlidir. Hepimizi üzen son derece acı birtakım olaylar gerçekleşti. Bu sebeple sokak hayvanları için barınaklar kurulması, artan yiyeceklerden mama yapılması yönünde Cumhurbaşkanı’mızın belediye başkanlarımıza verdiği talimatı ve düzenlemenin ortaya konulmasını son derece önemli görüyoruz. Cumhurbaşkanı’mızın ifade ettiği bu husus sorunu kapsamlı şekilde çözecektir” dedi.

Kaynak: yenisafak.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.