BAŞKAN KOCAMAN ONLARDAN TEŞEKKÜRÜ KAPTI

Dünya 16.09.2020 - 12:32, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN KOCAMAN ONLARDAN TEŞEKKÜRÜ KAPTI

KOCAELİ HABERİ Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, muhtarlarla periyodik değerlendirme toplantısında bir araya gelerek ilçe projeleri ve genel gündem üzerine istişarede bulundu.   Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker ve 32 mahalle muhtarı ile Kartepe Belediyesi Antik Köfte Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi. Başkan Kocaman, mahalle muhtarlarının istek ve taleplerini dinlerken yapılan çalışmalar ve planlanan projeler hakkında bilgi verdi.   YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 sürecinde Kartepe Belediyesi olarak etkili bir mücadele verdiklerini belirten Başkan Kocaman “Koronavirüsün ilk zamanlarında yatırımlar devam ederken ağırlıklı olarak tedbirlere yöneldik. Şimdi yeni bir döneme girdik. Covid-19 tedbirlerimiz devam ederken, yatırımlarımıza da hız verdik. Mevsim şartlarının el verdiği ölçüde yatırımlarımıza devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.      HEP BİRLİKTE HİZMET EDİYORUZ Kartepe'mizin aydınlık geleceği için ilçemizin tüm bileşenleri ile koordineli olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz diyen Başkan Kocaman “İlçemizde, mahallelerimizde yapılan ve yapılması planlanan hizmetlerimiz özelinde muhtarlarımız ile birlikteyiz. 32 mahalle muhtarımızla birlikte hemşehrilerimize hizmetlerimiz devam ediyor. Covid-19 ile başlayan yeni süreçte tedbirlerden taviz vermeden yatırımlarımız birbirimize destek olarak devam edecektir” ifadelerini kullandı.   KOCAMAN’A TEŞEKKÜR Mahalleleriyle ilgili tek tek değerlendirme de bulunan muhtarlar; “Covid-19’a yönelik özveriyle mücadele eden Başkan Kocaman ve belediye çalışanlarına teşekkür ederken, yapılan çalışmaları yakından takip ediyor ve başkanımızla her istediğimizde görüşüp, istişare edebiliyoruz. Bizlerin görüşlerini önemsediğimiz, dinlediğimiz için teşekkür ederiz” dediler. 

KOCAELİ HABERİ Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, muhtarlarla periyodik değerlendirme toplantısında bir araya gelerek ilçe projeleri ve genel gündem üzerine istişarede bulundu.

 

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker ve 32 mahalle muhtarı ile Kartepe Belediyesi Antik Köfte Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi. Başkan Kocaman, mahalle muhtarlarının istek ve taleplerini dinlerken yapılan çalışmalar ve planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

 

YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR

Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 sürecinde Kartepe Belediyesi olarak etkili bir mücadele verdiklerini belirten Başkan Kocaman “Koronavirüsün ilk zamanlarında yatırımlar devam ederken ağırlıklı olarak tedbirlere yöneldik. Şimdi yeni bir döneme girdik. Covid-19 tedbirlerimiz devam ederken, yatırımlarımıza da hız verdik. Mevsim şartlarının el verdiği ölçüde yatırımlarımıza devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.   

 

HEP BİRLİKTE HİZMET EDİYORUZ

Kartepe'mizin aydınlık geleceği için ilçemizin tüm bileşenleri ile koordineli olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz diyen Başkan Kocaman “İlçemizde, mahallelerimizde yapılan ve yapılması planlanan hizmetlerimiz özelinde muhtarlarımız ile birlikteyiz. 32 mahalle muhtarımızla birlikte hemşehrilerimize hizmetlerimiz devam ediyor. Covid-19 ile başlayan yeni süreçte tedbirlerden taviz vermeden yatırımlarımız birbirimize destek olarak devam edecektir” ifadelerini kullandı.

 

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Mahalleleriyle ilgili tek tek değerlendirme de bulunan muhtarlar; “Covid-19’a yönelik özveriyle mücadele eden Başkan Kocaman ve belediye çalışanlarına teşekkür ederken, yapılan çalışmaları yakından takip ediyor ve başkanımızla her istediğimizde görüşüp, istişare edebiliyoruz. Bizlerin görüşlerini önemsediğimiz, dinlediğimiz için teşekkür ederiz” dediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.