BAŞKAN KOCAMAN'DAN YAMAN'A DESTEK

Dünya 13.09.2020 - 10:18, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN KOCAMAN'DAN YAMAN'A DESTEK

KOCAELİ HABER Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Cüneyt Yaman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak ilçe için uyumlu çalışma ve destek ddileklerini iletti.. UYUMLU İŞBİRLİĞİ Başkan Kocaman İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Yaman’a hayırlı olsun dileğinde bulanarak, "Kartepemiz ülkemizin en güzel coğrafyalarından biridir. İnsanlara huzur ve güven verir. Bu huzurun tayininde Kartepemizin doğal güzelliklerinin yanı sıra tabiki emniyet güçlerimizin çok kıymetli hizmetleri de önemli rol oynamaktadır. Kartepemiz de sizin bilgi ve tecrülerinizden faydalanacak. Rabbim hayırlı, uğurlu etsin, yeni görevinizde başarılar dilerim“ ifadelerini kullandı. TEŞEKKÜR ETTİ Kartepe İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Yaman, “İlçede huzur ve düzeni sağlama, insanların can ve mal güvenliğini korumak için karşılıklı işbirliğiyle çalışmalarımızı uyum içerisinde yürüteceğiz. Belediye Başkanımıza ziyaret ve nezaketlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

KOCAELİ HABER Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Cüneyt Yaman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak ilçe için uyumlu çalışma ve destek ddileklerini iletti..

UYUMLU İŞBİRLİĞİ

Başkan Kocaman İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Yaman’a hayırlı olsun dileğinde bulanarak, "Kartepemiz ülkemizin en güzel coğrafyalarından biridir. İnsanlara huzur ve güven verir. Bu huzurun tayininde Kartepemizin doğal güzelliklerinin yanı sıra tabiki emniyet güçlerimizin çok kıymetli hizmetleri de önemli rol oynamaktadır. Kartepemiz de sizin bilgi ve tecrülerinizden faydalanacak. Rabbim hayırlı, uğurlu etsin, yeni görevinizde başarılar dilerim“ ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kartepe İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Yaman, “İlçede huzur ve düzeni sağlama, insanların can ve mal güvenliğini korumak için karşılıklı işbirliğiyle çalışmalarımızı uyum içerisinde yürüteceğiz. Belediye Başkanımıza ziyaret ve nezaketlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.