BAŞKAN ELLİBEŞ MESAJ YAYINLADI

Siyaset 07.02.2021 - 12:31, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN ELLİBEŞ MESAJ YAYINLADI

KOCAELİ HABERİ TEM Otoyolu üzeri İzmit İlçesinde meydana gelen trafik kazasında,  kendisi ile aynı istikamette gitmekte olan TIR’a arkadan çarpan otomobilde bulunan Ak Parti Çayırova Gençlik kolları teşkilatı eski yönetcisi Ahmet Demirkıran yaşamını yitirdi. Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş bu acı haber sonrası yayınladığı başsağlığı mesajında "Teşkilatımızın başı sağolsun. Çok üzgünüm. Çayırova gençlik kollarımızdan Ahmet Demirkıran yavrumuzu bir trafik kazasında kaybettik. Rabbim rahmet eylesin. Aynı kazada ağır yaralanan bir diğer evladımz Sedat Özçelik’e tez şifalar diliyorum. Allah ailesine, sevenlerine bağışlasın." ifadelerine yer verdi..

KOCAELİ HABERİ TEM Otoyolu üzeri İzmit İlçesinde meydana gelen trafik kazasında,  kendisi ile aynı istikamette gitmekte olan TIR’a arkadan çarpan otomobilde bulunan Ak Parti Çayırova Gençlik kolları teşkilatı eski yönetcisi Ahmet Demirkıran yaşamını yitirdi.

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş bu acı haber sonrası yayınladığı başsağlığı mesajında "Teşkilatımızın başı sağolsun. Çok üzgünüm. Çayırova gençlik kollarımızdan Ahmet Demirkıran yavrumuzu bir trafik kazasında kaybettik. Rabbim rahmet eylesin. Aynı kazada ağır yaralanan bir diğer evladımz Sedat Özçelik’e tez şifalar diliyorum. Allah ailesine, sevenlerine bağışlasın." ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.