BAŞKAN ELLİBEŞ İRFAN AYAR'IN TEPKİSİNE Mİ CEVAP VERDİ?

Siyaset 20.09.2020 - 20:16, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN ELLİBEŞ İRFAN AYAR'IN TEPKİSİNE Mİ CEVAP VERDİ?

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK AK Parti Gebze ilçe kongresi, Genel Merkezin gösterdiği yeni ilçe başkan adayı Recep Kaya'ın başkan adaylığında Tatlıkuyu kapalı pazar alanında gerçekleştirildi. Kongre sonucuyla resmi olarak AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya oldu.. Eski İlçe Başkanı İrfan Ayar kendsinin tekrar aday gösterilmemesine olan kırgınlığını ve tepkisini kongrede yaptığı konuşmada "2002'den beri AK Partide bir amele gibi çalıştım. Hiçbir zaman görev istemedim. Her zaman görev verildi ve ben gereğini yaptım. Partimize leke getirecek hiçbir işte bulunmadım. Biz siyaseti bilmiyoruz. İlmi siyaseti bilmiyoruz. Sadece verilen görevi yürütecek siyaset yaptık. Bugün 13 yıldır bu siyasetin içindeyim. Siyasi büyüklerimiz yoruldun nadasa ayrıl dediler. Biz de nadasa ayrıldık. Görev gelir gelmez ilçe başkanımıza giderek önerileri aldık. Ona göre yönetim ve çalışmalarımızı yürüttük. Partimizi dedikodu ve fitneden uzak tuttuk. İki seçim geçirdik. Her iki seçimde de oylarımızı artırdık.” sözleri ile dile getirdi.. Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ise bu sözlerin akabinde twitter sayfasından "Gebze'de mütevazı ve çalışkan kişiliği ile görevi devreden İrfan Ayar kardeşime ve yönetimine teşekkür ediyorum. Görevi devralan Recep Kaya kardeşim ve yönetimine ise başarılar diliyorum. İnandığın yolda yürü" şeklinde bir paylaşımda bulundu. Siyaset kulisleri ise bu mesaın adresinin İrfan Ayar'ı gördü..

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK AK Parti Gebze ilçe kongresi, Genel Merkezin gösterdiği yeni ilçe başkan adayı Recep Kaya'ın başkan adaylığında Tatlıkuyu kapalı pazar alanında gerçekleştirildi. Kongre sonucuyla resmi olarak AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya oldu..

Eski İlçe Başkanı İrfan Ayar kendsinin tekrar aday gösterilmemesine olan kırgınlığını ve tepkisini kongrede yaptığı konuşmada "2002'den beri AK Partide bir amele gibi çalıştım. Hiçbir zaman görev istemedim. Her zaman görev verildi ve ben gereğini yaptım. Partimize leke getirecek hiçbir işte bulunmadım. Biz siyaseti bilmiyoruz. İlmi siyaseti bilmiyoruz. Sadece verilen görevi yürütecek siyaset yaptık. Bugün 13 yıldır bu siyasetin içindeyim. Siyasi büyüklerimiz yoruldun nadasa ayrıl dediler. Biz de nadasa ayrıldık. Görev gelir gelmez ilçe başkanımıza giderek önerileri aldık. Ona göre yönetim ve çalışmalarımızı yürüttük. Partimizi dedikodu ve fitneden uzak tuttuk. İki seçim geçirdik. Her iki seçimde de oylarımızı artırdık.” sözleri ile dile getirdi..

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ise bu sözlerin akabinde twitter sayfasından "Gebze'de mütevazı ve çalışkan kişiliği ile görevi devreden İrfan Ayar kardeşime ve yönetimine teşekkür ediyorum. Görevi devralan Recep Kaya kardeşim ve yönetimine ise başarılar diliyorum. İnandığın yolda yürü" şeklinde bir paylaşımda bulundu. Siyaset kulisleri ise bu mesaın adresinin İrfan Ayar'ı gördü..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.