BAŞKAN ELLİBEŞ BOŞLUK BIRAKMIYOR

Siyaset 12.08.2020 - 16:29, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN ELLİBEŞ BOŞLUK BIRAKMIYOR

KH/CENGİZYUCAK AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçe ve ardından gerçekleşecek olan il kongrelerine giderken Kocaeli il ve tüm ilçe teşkilatlarından dünden bugüne görev almış tüm partilileri tel tek ziyaret ederek parti ile bağlarını sıkı tutmaya devam ediyor.. Başkan Ellibeş bugün Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun ağırlayıp yolcu ettikten sonra   AK Parti İzmit İlçe önceki dönem başkanlarından Ali Korkmaz’ı özel iş yerinde ziyaret etti.  

KH/CENGİZYUCAK AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçe ve ardından gerçekleşecek olan il kongrelerine giderken Kocaeli il ve tüm ilçe teşkilatlarından dünden bugüne görev almış tüm partilileri tel tek ziyaret ederek parti ile bağlarını sıkı tutmaya devam ediyor..

Başkan Ellibeş bugün Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun ağırlayıp yolcu ettikten sonra   AK Parti İzmit İlçe önceki dönem başkanlarından Ali Korkmaz’ı özel iş yerinde ziyaret etti.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.