BAŞKAN ÇİFTÇİ TARİHİ GÜNE TANIKLIK ETTİ

24.07.2020 - 16:44, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN ÇİFTÇİ TARİHİ GÜNE TANIKLIK ETTİ

KH/CENGİZYUCAK Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Diyanet İşleri Başkanlığınca oluşturulan Devetli listesindeki protokolün katılımıyla bugün kılınan Cuma namazıyla 86 yıl sonra ibadete açılan ​Ayasofya Camisine "Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi" tabelası asıldı. Kocaeli'den de çok sayıda partili isim bu anlamlı ve önemli günde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yakınında olmak, bu önemli güne tanıklık etmek ve ​Ayasofya Camisinde Cuma namazı kılabilmek için İstanbul'a gitti... Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi bugün Ayasofya Camiye giderek tarihi günde Cuma namazını eda etti. Başkan Çiftçi bu anlamlı günde duygularını sosyal medyadan "Bekledik... Biraz daha rahmet yağdı… Her yağmurun arkasındaki selin vakti geldi. Ve Ayasofya’yı, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde artık önüne geçilmez bir sel, bu sel açtı... Elhamdulillah..." mesajı ile paylaştı..

KH/CENGİZYUCAK Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Diyanet İşleri Başkanlığınca oluşturulan Devetli listesindeki protokolün katılımıyla bugün kılınan Cuma namazıyla 86 yıl sonra ibadete açılan ​Ayasofya Camisine "Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi" tabelası asıldı.

Kocaeli'den de çok sayıda partili isim bu anlamlı ve önemli günde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yakınında olmak, bu önemli güne tanıklık etmek ve ​Ayasofya Camisinde Cuma namazı kılabilmek için İstanbul'a gitti...


Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi bugün Ayasofya Camiye giderek tarihi günde Cuma namazını eda etti. Başkan Çiftçi bu anlamlı günde duygularını sosyal medyadan "Bekledik... Biraz daha rahmet yağdı… Her yağmurun arkasındaki selin vakti geldi. Ve Ayasofya’yı, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde artık önüne geçilmez bir sel, bu sel açtı... Elhamdulillah..." mesajı ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.