BAŞKAN ÇİFTÇİ ONLARLA BULUŞTU

07.07.2020 - 22:06, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN ÇİFTÇİ ONLARLA BULUŞTU

KH/CENGİZYUCAK Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi bu akşam Çayırova'da ki tüm hemşeri dernek başkanları ile bir araya gelerek bir toplantı yaptı.. Çayırova Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen toplantı sonrası açıklama yapan Başkan Çiftçi "Kültür elçilerimiz değerli dernek başkanlarımızla uzun bir aradan sonra yeniden bir araya gelerek, gönülden sohbet etmekten çok mutlu oldum." dedi..

KH/CENGİZYUCAK Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi bu akşam Çayırova'da ki tüm hemşeri dernek başkanları ile bir araya gelerek bir toplantı yaptı..

Çayırova Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen toplantı sonrası açıklama yapan Başkan Çiftçi "Kültür elçilerimiz değerli dernek başkanlarımızla uzun bir aradan sonra yeniden bir araya gelerek, gönülden sohbet etmekten çok mutlu oldum." dedi..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.