DİLOVASI'NIN İYİLİK ELÇİSİ COVİD-19'A YAKALANDI

Yaşam 23.01.2022 - 23:35, Güncelleme: 23.01.2022 - 23:35
 

DİLOVASI'NIN İYİLİK ELÇİSİ COVİD-19'A YAKALANDI

KOCAELİ HABERİ
Sadece yaşadığı kent Dilovası'nad değil Türkiye geneli ve hatta dünya ölçeğinde katılım sağladığı yardım faaliyetleri ve hayırsever kişiliği ile bilinen Dilovası Belediyesi Basın Yayın Müdürü Nihat Kocabay'ın yaptırdığı covid-19 testi pozitif çıktı.. Nihat Kocabay bu üzücü haberi sosyal medyadan ""Olmaya devlet cihanda, bir nefes sıhhat gibi. Maalesef sonunda Korona virüsü ile tanıştık. Rabbim rahat bir şekilde atlatmayı nasip etsin." sözleri ile duyurdu.. Nihat Kocabay ve tüm covid-19 hastalarına acil şifalar diliyoruz..   
KOCAELİ HABERİ

Sadece yaşadığı kent Dilovası'nad değil Türkiye geneli ve hatta dünya ölçeğinde katılım sağladığı yardım faaliyetleri ve hayırsever kişiliği ile bilinen Dilovası Belediyesi Basın Yayın Müdürü Nihat Kocabay'ın yaptırdığı covid-19 testi pozitif çıktı..

Nihat Kocabay bu üzücü haberi sosyal medyadan ""Olmaya devlet cihanda, bir nefes sıhhat gibi. Maalesef sonunda Korona virüsü ile tanıştık. Rabbim rahat bir şekilde atlatmayı nasip etsin." sözleri ile duyurdu..

Nihat Kocabay ve tüm covid-19 hastalarına acil şifalar diliyoruz..

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.