ÇAYIROVA KAYMAKAMINDAN GEBZE İLİM YAYMA CEMİYETİNE ZİYARET

Güncel 22.01.2022 - 00:25, Güncelleme: 22.01.2022 - 00:25
 

ÇAYIROVA KAYMAKAMINDAN GEBZE İLİM YAYMA CEMİYETİNE ZİYARET

KOCAEİ HABERİ
Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, İlim Yayma Cemiyeti Gebze şübesine bir ziyaret gerçekleştirdi.. İlim Yayma Cemiyeti Gebze şübesi bu ziyareti sosyal medya sayfasından "Çayırova Kaymakamımız Sn. Hasan GÖZEN Şube Başkanımız Av. Nizamettin KAYA’ yı ziyarette bulundular. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı şükranlarımızı sunuyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz." sözleri ile duyurdu..
KOCAEİ HABERİ

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, İlim Yayma Cemiyeti Gebze şübesine bir ziyaret gerçekleştirdi..

İlim Yayma Cemiyeti Gebze şübesi bu ziyareti sosyal medya sayfasından "Çayırova Kaymakamımız Sn. Hasan GÖZEN Şube Başkanımız Av. Nizamettin KAYA’ yı ziyarette bulundular. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı şükranlarımızı sunuyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz." sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.