GEBZE'DE BU ELEKTRİK SAVURGANLIĞINA KİM DUR DİYECEK? (video)

İlçeler 21.01.2022 - 13:12, Güncelleme: 21.01.2022 - 13:12
 

GEBZE'DE BU ELEKTRİK SAVURGANLIĞINA KİM DUR DİYECEK? (video)

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Hükümet tarafından yapılan ve SEPAŞ tarafından kullanıcılardan tahsil edilen yıl itibari ile neredeyse yüzde 100'e varan elektrik faturasına gelen zamlar, vatandaşların belini bükmeye devam ederken, "bu işin üstesinden nasıl geleceğiz" diye de kara kara düşündürüyor.. Vatandaş bu elektrik zammının cüzdanına olan yükünü azaltmak neredeyse evlerinde karanlıkta oturma yoluna giderken, gündüz saatlerinde bile yanan sokak lambaları ise "bu savurganlığın faturası kime kesiliyor. Bunun parası nereden çıkıyor" diye çıldırtıyor.. Fotoğraf ve videoda yer alan elektrik direkleri Gebze Eskihisar mahallesinden.. Eskihisar caddesinde an itibari ile gündüz saatlerinde dahi elektrikler yanmaya devam ederken, görenler de "yok mu bu israf dur diyecek birisi" diye isyan ediyor..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Hükümet tarafından yapılan ve SEPAŞ tarafından kullanıcılardan tahsil edilen yıl itibari ile neredeyse yüzde 100'e varan elektrik faturasına gelen zamlar, vatandaşların belini bükmeye devam ederken, "bu işin üstesinden nasıl geleceğiz" diye de kara kara düşündürüyor..

Vatandaş bu elektrik zammının cüzdanına olan yükünü azaltmak neredeyse evlerinde karanlıkta oturma yoluna giderken, gündüz saatlerinde bile yanan sokak lambaları ise "bu savurganlığın faturası kime kesiliyor. Bunun parası nereden çıkıyor" diye çıldırtıyor..

Fotoğraf ve videoda yer alan elektrik direkleri Gebze Eskihisar mahallesinden..

Eskihisar caddesinde an itibari ile gündüz saatlerinde dahi elektrikler yanmaya devam ederken, görenler de "yok mu bu israf dur diyecek birisi" diye isyan ediyor..

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.