BAŞKAN ÇİFTÇİ ÇAYIROVALI SİNOPLULARI MUTLU ETTİ

Dünya 19.10.2020 - 02:01, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN ÇİFTÇİ ÇAYIROVALI SİNOPLULARI MUTLU ETTİ

KOCAELİ HABERİ Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, haftasonunu Çayırova'da en fazla yaşayan nüfusa sahip olan illerden birisi olan Sinopluların daveti üzerine Sinop'un Türkeli ilçesinde geçirdi.. Başkan Çiftçi, Sinop'ta olduğunu sosyal medyadana yaptığı "Türkiye'nin en mutlu şehri Sinop Türkeli'nde olmaktan mutluyum  Türkeli Belediye Başkanımız Veysel Sahin'e sıcak, samimi ve içten ev sahipliği için şükranlarımı sunuyorum." paylaşımı ile duyurdu.. Öte yandan Çayırova'da yaşayan Sinopluların ve Ak Parti Çayırova'nın tanınmış isimlerinden birisi olan Arif Akın'da yien soyal medyadan "Sinop halkına ilgisi ve sevgisi ile tanıdığımız belediye başkanımız Bünyamin çiftçi duayen siyasetçilerimizden ve Sinopluların ileri gelenlerinden eski ilçe yöneticimiz İlyas Özdemir refakatinde ve çayırova Ak partimizdeki sinoplu ilçe yöneticilerimiz ve Meclis üyelerimizinde içinde olduğu kalabalık bir heyetle Türkeli ilçemizde incelemelerde bulunmaktadır. Kendilerini bu gezide yanlız bırakmayan fedakar partililere ve ilçemize yaptığı ziyaretten ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz." bilgsini paylaştı..

KOCAELİ HABERİ Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, haftasonunu Çayırova'da en fazla yaşayan nüfusa sahip olan illerden birisi olan Sinopluların daveti üzerine Sinop'un Türkeli ilçesinde geçirdi..

Başkan Çiftçi, Sinop'ta olduğunu sosyal medyadana yaptığı "Türkiye'nin en mutlu şehri Sinop Türkeli'nde olmaktan mutluyum 
Türkeli Belediye Başkanımız Veysel Sahin'e sıcak, samimi ve içten ev sahipliği için şükranlarımı sunuyorum.
" paylaşımı ile duyurdu..

Öte yandan Çayırova'da yaşayan Sinopluların ve Ak Parti Çayırova'nın tanınmış isimlerinden birisi olan Arif Akın'da yien soyal medyadan "Sinop halkına ilgisi ve sevgisi ile tanıdığımız belediye başkanımız Bünyamin çiftçi duayen siyasetçilerimizden ve Sinopluların ileri gelenlerinden eski ilçe yöneticimiz İlyas Özdemir refakatinde ve çayırova Ak partimizdeki sinoplu ilçe yöneticilerimiz ve Meclis üyelerimizinde içinde olduğu kalabalık bir heyetle Türkeli ilçemizde incelemelerde bulunmaktadır. Kendilerini bu gezide yanlız bırakmayan fedakar partililere ve ilçemize yaptığı ziyaretten ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz." bilgsini paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.