BAŞKAN ÇİFTÇİ BİZZAT KENDİSİ GİTTİ

Dünya 11.08.2020 - 15:10, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN ÇİFTÇİ BİZZAT KENDİSİ GİTTİ

KH/CENGİZYUCAK Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ilçesinde koronavirüse karşı mücadele tedbirlerinie uyulup uyulmadığını bizzat kendisi kontrol yaparak denetledi.. Vatandaşları Maske-Mesafe ve Temizlik konusunda uyran Başkan Çiftçi o anları sosyal medyadan "Salgınla mücadelede ülkemiz genelinde eş zamanlı sürdürülen koronavirüs denetimlerine ilçemizde halkımızın yoğun olduğu işyerlerinde zabıta ekiplerimizle birlikte devam ettik. Maske, mesafe ve temizlik tedbirlerine uymaya hep birlikte devam edeceğiz" açıklaması ile paylaştı..

KH/CENGİZYUCAK Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ilçesinde koronavirüse karşı mücadele tedbirlerinie uyulup uyulmadığını bizzat kendisi kontrol yaparak denetledi..

Vatandaşları Maske-Mesafe ve Temizlik konusunda uyran Başkan Çiftçi o anları sosyal medyadan "Salgınla mücadelede ülkemiz genelinde eş zamanlı sürdürülen koronavirüs denetimlerine ilçemizde halkımızın yoğun olduğu işyerlerinde zabıta ekiplerimizle birlikte devam ettik. Maske, mesafe ve temizlik tedbirlerine uymaya hep birlikte devam edeceğiz" açıklaması ile paylaştı..
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.