BAŞKAN ÇİFTÇİ BİR ARKADAŞ DAHA KAZANDI

Dünya 11.10.2020 - 15:34, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN ÇİFTÇİ BİR ARKADAŞ DAHA KAZANDI

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi otomobilinin bagajından hiç eksik etmediği çocuk oyuncakları ile Çayırovalı çocukları sevindirmeye devam ediyor.. Başkan Çiftçi haftasonunu yine ilçede pazar gezmesi ile geçirdi. Yolda gördüğü bir çocuğa oyuncak hediye edip sohbet eden Başkan Çiftçi onunla arkadaşlık kurduktan sonra o anı sosyal medyadan "Bugün bir arkadaşım daha olduğu için çok mutluyum" mesajı ile paylaştı..

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi otomobilinin bagajından hiç eksik etmediği çocuk oyuncakları ile Çayırovalı çocukları sevindirmeye devam ediyor..

Başkan Çiftçi haftasonunu yine ilçede pazar gezmesi ile geçirdi. Yolda gördüğü bir çocuğa oyuncak hediye edip sohbet eden Başkan Çiftçi onunla arkadaşlık kurduktan sonra o anı sosyal medyadan "Bugün bir arkadaşım daha olduğu için çok mutluyum" mesajı ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.