BAŞKAN ÇİFTÇİ 15 AYI ANLATTI (video)

Dünya 25.06.2020 - 11:21, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN ÇİFTÇİ 15 AYI ANLATTI (video)

KH/CENGİZYUCAK Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi düzenlediği basın toplantısında 15 aylık çalışmalarını anlattı..Başkan Çiftçi'yi basın toplantsında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Yaşar Çakmak ve Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan yalnız bırakmadı.. Basın mensuplarının ilgisinin büyük olduğu toplantının açılışı 15 aylık çalışmaların yer aldığı sinevizyon gösterisi ile başladı.. Hizmet Sunumu sonrasında basın mensuplarına hitap eden Başkan Çiftçi konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "2004'de aldığımız Çayırova belediyesinde Ak Parti olarak hizmet etmeye devam ediyoruz. Bizler de 31 Mart 2019'dan beri o hizmetleri devam ettiriyoruz. 15 aydan beri merkezi Hükümet ve Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin de desteği ile hizmetlere devam ediyoruz. Ak Partili olarak belediyeyi aldık ama herkesi eşit görerek bu hizmetleri herkese eşit bir şekildegötürme gibi bir sorumluluğumuz var. Önmeli olan milletimizin duasını almaktır. Bunun  için hizmet ediyoruz. 1,5 senelik hizmetlerimizi özetledik, kalan sürede de hizmetlerimizin üzerine daha da katarak devam etmek ediyoruz. Israfa mahal vermeden harekete ediyoruz. Tabi ki eksiklerimiz vardır. Bunu özeleştiri yolu ile kendimiz sorguluyoruz. Çalışmalarımızın herbiri istişare neticesindedir. Sizlerin bu katılımını çok önemsiyoruz. Katılım bizi mutlu etti. Hakka ve hukuka riayet ettikten sonra ne kadar az hata yaparsak o kadar güzel olur düşüncesiyle hareket ediyoruz." BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR  Başkan Çiftçi "Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin desteği bizim için önemli. Bizim her zaman yanımızda olan Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak'a çok teşekkür ediyoruz. Başkanımız, hocamız sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın'a çok teşeekkür ediyoruz. Hizmet için birlikte çalışıyoruz. Bu görevler bitecek yarın birbirimizin yüzüne bakmakta zorlaanacağımız bir tavır içinde olmamalıyız. Hepimiz toprağın altıan girip hesap verecğiz. Katılımınızdan dolayı tekrar teşekkür ederiz. " dedi..  İŞTE BAŞKAN ÇİFTÇİ'NİN O KONUŞMASI

KH/CENGİZYUCAK Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi düzenlediği basın toplantısında 15 aylık çalışmalarını anlattı..Başkan Çiftçi'yi basın toplantsında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Yaşar Çakmak ve Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan yalnız bırakmadı..

Basın mensuplarının ilgisinin büyük olduğu toplantının açılışı 15 aylık çalışmaların yer aldığı sinevizyon gösterisi ile başladı..

Hizmet Sunumu sonrasında basın mensuplarına hitap eden Başkan Çiftçi konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

"2004'de aldığımız Çayırova belediyesinde Ak Parti olarak hizmet etmeye devam ediyoruz. Bizler de 31 Mart 2019'dan beri o hizmetleri devam ettiriyoruz. 15 aydan beri merkezi Hükümet ve Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin de desteği ile hizmetlere devam ediyoruz. Ak Partili olarak belediyeyi aldık ama herkesi eşit görerek bu hizmetleri herkese eşit bir şekildegötürme gibi bir sorumluluğumuz var. Önmeli olan milletimizin duasını almaktır. Bunun  için hizmet ediyoruz. 1,5 senelik hizmetlerimizi özetledik, kalan sürede de hizmetlerimizin üzerine daha da katarak devam etmek ediyoruz. Israfa mahal vermeden harekete ediyoruz. Tabi ki eksiklerimiz vardır. Bunu özeleştiri yolu ile kendimiz sorguluyoruz. Çalışmalarımızın herbiri istişare neticesindedir. Sizlerin bu katılımını çok önemsiyoruz. Katılım bizi mutlu etti. Hakka ve hukuka riayet ettikten sonra ne kadar az hata yaparsak o kadar güzel olur düşüncesiyle hareket ediyoruz."

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR
 Başkan Çiftçi "Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin desteği bizim için önemli. Bizim her zaman yanımızda olan Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak'a çok teşekkür ediyoruz. Başkanımız, hocamız sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın'a çok teşeekkür ediyoruz. Hizmet için birlikte çalışıyoruz. Bu görevler bitecek yarın birbirimizin yüzüne bakmakta zorlaanacağımız bir tavır içinde olmamalıyız. Hepimiz toprağın altıan girip hesap verecğiz. Katılımınızdan dolayı tekrar teşekkür ederiz. " dedi..
 İŞTE BAŞKAN ÇİFTÇİ'NİN O KONUŞMASI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.