ÇAYIROVA İNŞAAT ALANI GİBİ

Dünya 06.08.2021 - 14:07, Güncelleme: 06.08.2021 - 14:07
 

ÇAYIROVA İNŞAAT ALANI GİBİ

KOCAELİ HABERİ
Çayırova’da her yerde çalışma var. Çayırova Belediyesi  şehrin birçok noktasında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çayırova Belediyesi tarafından kentin dört bir yanında çalışmalar aralıksız devam ediyor.  Vatandaşların konforu için öncelik ve aciliyet sırasına göre mahallelerde asfaltlama ve parke taşı çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, altyapı ve üstyapı hizmetlerini %95 seviyesine çıkardığı Emek Mahallesi’nde, planlaması yapılan yollarda parke ve bordür çalışmalarını tamamladı. Akse Mahallesi’nde hummalı bir çalışma yürüten ekipler, bir taraftan asfalt öncesi PMT serimi yaparken bir yandan da asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Aralıksız süren çalışmalar tamamladığında Akse Mahallesi’ne 5 bin ton asfalt serilmiş olacak. Daha yeşil ve yaşanabilir bir Çayırova için çalışmalar yapan Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parkların bakım ve onarımının yanında ilçeye yeni parklar kazandırmaya devam ediyor. Atatürk Mahallesindeki 306. sokak ve 340/1 sokakta inşa edilen yeni parkların yapımı tüm hızıyla sürüyor. Yeni başlayan projelerde tam gaz devam ediyor. Bir süre önce temeli atılan Şekerpınar Bilgi Evi ve Aile Sağlığı Merkezi’nin üçüncü katının betonu atılırken, yine engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıracak Çayırova Belediyesi Engelliler Merkezi Projesi’nde çalışmalar aralıksız sürüyor.
KOCAELİ HABERİ

Çayırova’da her yerde çalışma var. Çayırova Belediyesi  şehrin birçok noktasında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Çayırova Belediyesi tarafından kentin dört bir yanında çalışmalar aralıksız devam ediyor.  Vatandaşların konforu için öncelik ve aciliyet sırasına göre mahallelerde asfaltlama ve parke taşı çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, altyapı ve üstyapı hizmetlerini %95 seviyesine çıkardığı Emek Mahallesi’nde, planlaması yapılan yollarda parke ve bordür çalışmalarını tamamladı.
Akse Mahallesi’nde hummalı bir çalışma yürüten ekipler, bir taraftan asfalt öncesi PMT serimi yaparken bir yandan da asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Aralıksız süren çalışmalar tamamladığında Akse Mahallesi’ne 5 bin ton asfalt serilmiş olacak.
Daha yeşil ve yaşanabilir bir Çayırova için çalışmalar yapan Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parkların bakım ve onarımının yanında ilçeye yeni parklar kazandırmaya devam ediyor. Atatürk Mahallesindeki 306. sokak ve 340/1 sokakta inşa edilen yeni parkların yapımı tüm hızıyla sürüyor.

Yeni başlayan projelerde tam gaz devam ediyor. Bir süre önce temeli atılan Şekerpınar Bilgi Evi ve Aile Sağlığı Merkezi’nin üçüncü katının betonu atılırken, yine engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıracak Çayırova Belediyesi Engelliler Merkezi Projesi’nde çalışmalar aralıksız sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.