BAŞKAN BÜYÜKGÖZ ONLARA GEBZE'DE OFİS TAHSİS ETTİ

Dünya 23.01.2021 - 22:27, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ ONLARA GEBZE'DE OFİS TAHSİS ETTİ

KOCAELİ HABERİ Kocaeli İl Göç İdaresi Müdürü Mehmet Erkoç ve Göç İdaresi Gebze İlçe Çalışma Grup Başkanı Veysel Kıyak geçtiğimiz gün Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'e makamında bir ziyaret gerçekleştirdiler.. Gebze'de ki göç ve göçmen sorunlarının da değerlendirildiği ziyaret sonrasında Başkan Büyükgöz nazik ziyaretleri için  Mehmet Erkoç  ve Veysel Kıyak'a teşekkür etti.. VE BUGÜN Kocaeli İl Göç İdaresi Müdürü Mehmet Erkoç ve Göç İdaresi Gebze İlçe Çalışma Grup Başkanı Veysel Kıyak'ın bu ziyareti ne amaçla gerçekleştirdikleri merak edilirken Başkan Büyükgöz'den bugün "Göç İdaresi Başkanlığı, Gebze hizmet birimi için Gebze Belediyesi olarak tahsis ettiğimiz ofis; ilçemizde ikamet eden göçmen kardeşlerimize hizmet verecek. Belediyemizin idari bürolarının da yer aldığı Mevlana Kapalı Kompleksimiz içerisindeki bu hizmet ofisi Gebze’mize hayırlı olsun." açıklaması geldi..

KOCAELİ HABERİ Kocaeli İl Göç İdaresi Müdürü Mehmet Erkoç ve Göç İdaresi Gebze İlçe Çalışma Grup Başkanı Veysel Kıyak geçtiğimiz gün Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'e makamında bir ziyaret gerçekleştirdiler..

Gebze'de ki göç ve göçmen sorunlarının da değerlendirildiği ziyaret sonrasında Başkan Büyükgöz nazik ziyaretleri için  Mehmet Erkoç  ve Veysel Kıyak'a teşekkür etti..

VE BUGÜN
Kocaeli İl Göç İdaresi Müdürü Mehmet Erkoç ve Göç İdaresi Gebze İlçe Çalışma Grup Başkanı Veysel Kıyak'ın bu ziyareti ne amaçla gerçekleştirdikleri merak edilirken Başkan Büyükgöz'den bugün "Göç İdaresi Başkanlığı, Gebze hizmet birimi için Gebze Belediyesi olarak tahsis ettiğimiz ofis; ilçemizde ikamet eden göçmen kardeşlerimize hizmet verecek. Belediyemizin idari bürolarının da yer aldığı Mevlana Kapalı Kompleksimiz içerisindeki bu hizmet ofisi Gebze’mize hayırlı olsun." açıklaması geldi..
Fotoğraf açıklaması yok.
Fotoğraf açıklaması yok.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.