BAŞKAN BÜYÜKGÖZ MESAJ YAYINLADI

Yaşam 22.12.2020 - 08:33, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ MESAJ YAYINLADI

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatında uzun yıllardan beri emektar olarak çalışan ve dünden bugüne gelmiş geeçmiş tüm partililerin sevgi ve saygısını kazanan Naciye Altınoluk yakalandığı koronavirüs dolayısı ile yaşama veda etti.. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, kendsini ve Ak Parti Gebzelileri derinden üzen bu vefat üzerine yayınladığı başsağlığı mesajında "AK Parti Gebze İlçe teşkilatımızın ve kadın kollarımızın sevilen emektarı Naciye Ablamızın, Hakk'a yürüdüğünü üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım. Kıymetli ablamıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine de sabır dilerim. Mekanı cennet olsun inşallah." ifadelerine yer verdi.. 

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatında uzun yıllardan beri emektar olarak çalışan ve dünden bugüne gelmiş geeçmiş tüm partililerin sevgi ve saygısını kazanan Naciye Altınoluk yakalandığı koronavirüs dolayısı ile yaşama veda etti..

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, kendsini ve Ak Parti Gebzelileri derinden üzen bu vefat üzerine yayınladığı başsağlığı mesajında "AK Parti Gebze İlçe teşkilatımızın ve kadın kollarımızın sevilen emektarı Naciye Ablamızın, Hakk'a yürüdüğünü üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım. Kıymetli ablamıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine de sabır dilerim. Mekanı cennet olsun inşallah." ifadelerine yer verdi.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.