BAŞKAN BÜYÜKGÖZ KOCAELİ VALİSİNE GİTTİ

Siyaset 07.01.2021 - 21:41, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ KOCAELİ VALİSİNE GİTTİ

KOCAELİ HABERİ Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'u ziyaret ederek, Gebze'ye kazandırdığı projeler ve yapımına devam ettiği faaliyetler ile birlikte Gebze Belediyesi olarak Koronavirüs'e karşı yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.. Başkan Büyükgöz ziyaret sonrasında yaptığı kısa paylaşımda "Sayın Valimiz Gebze'mizde gerçekleştireceğimiz restorasyon projelerimize destek olacağını belirtti." dedi..

KOCAELİ HABERİ Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'u ziyaret ederek, Gebze'ye kazandırdığı projeler ve yapımına devam ettiği faaliyetler ile birlikte Gebze Belediyesi olarak Koronavirüs'e karşı yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi..

Başkan Büyükgöz ziyaret sonrasında yaptığı kısa paylaşımda "Sayın Valimiz Gebze'mizde gerçekleştireceğimiz restorasyon projelerimize destek olacağını belirtti." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.