BAŞKAN BÜYÜKGÖZ KEYİFLENDİ

Dünya 19.07.2020 - 05:35, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ KEYİFLENDİ

KH/CENGİZYUCAK TFF 1. Lig'de Büyükşehir Belediye Erzurumspor konuk ettiği Ümraniyespor'u 4-1 yenerek Süper Lig'e yükselen ikinci takım oldu.  Erzurumspor'un şampiyon olarak süper lige çıkması hem Erzurum'da hem de Türtkiye genelinde yaşayan Erzurumlular arasında büyük bir sevinç ve coşku oluşturdu.. Aslen Erzurum'un İspir ilçesi doğumlu olan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'de memleketi Erzurumspor'un süper lige yükselmesi sevincini sosyal medyadan yazdığı "Süper lige yükselen Erzurumspor ‘u tebrik ediyorum. Süper ligde de başarılar diliyorum." mesajı ile paylaştı..  

KH/CENGİZYUCAK TFF 1. Lig'de Büyükşehir Belediye Erzurumspor konuk ettiği Ümraniyespor'u 4-1 yenerek Süper Lig'e yükselen ikinci takım oldu. 

Erzurumspor'un şampiyon olarak süper lige çıkması hem Erzurum'da hem de Türtkiye genelinde yaşayan Erzurumlular arasında büyük bir sevinç ve coşku oluşturdu..

Aslen Erzurum'un İspir ilçesi doğumlu olan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'de memleketi Erzurumspor'un süper lige yükselmesi sevincini sosyal medyadan yazdığı "Süper lige yükselen Erzurumspor ‘u tebrik ediyorum. Süper ligde de başarılar diliyorum." mesajı ile paylaştı..  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.