BAŞKAN BÜYÜKGÖZ GEBZELİ İŞ İNSANLARINI SEVİNDİRDİ

29.07.2020 - 15:36, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ GEBZELİ İŞ İNSANLARINI SEVİNDİRDİ

‪KH/CENGİZYUCAK Koronavirüs tedbirleri kapsamında Gebze Ticaret Odasının Kurban bayramlaşmasına telekonferans yöntemi ile gerçekleştirildi.. GTO Başkanı Nail Çiler'in tüm Oda Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile telekonferans yöntemiyle gerçekleştirildiği bayramlaşma etkinliğine Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'de katılım sağlayarak Gebzeli iş insanları ile bayramlaştı.. Başkan Büyükgöz'ün bu jestinden dolayı mutlu olan Başkan Çiler, kocaelihaberi.com'a yaptığı açıklamada "Gebze Belediye Başkanımız sayın Zinnur Büyükgöz'ün bayramlaşmamıza katılması GTO olarak hepimizi sevindirmiştir. Bir kenti yönetenler ile Sivil Toplum Kuruluşları arasında diyalog ne kadar iyi ve güçlü olursa kentin gelişimine katkısı da bir o derecede fazla olur. Sizin araclığınız ile de tüm Gebzelilerin mübarek Kurban Bayramlarını kutluyorum" dedi..‬

‪KH/CENGİZYUCAK Koronavirüs tedbirleri kapsamında Gebze Ticaret Odasının Kurban bayramlaşmasına telekonferans yöntemi ile gerçekleştirildi..

GTO Başkanı Nail Çiler'in tüm Oda Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile telekonferans yöntemiyle gerçekleştirildiği bayramlaşma etkinliğine Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'de katılım sağlayarak Gebzeli iş insanları ile bayramlaştı..

Başkan Büyükgöz'ün bu jestinden dolayı mutlu olan Başkan Çiler, kocaelihaberi.com'a yaptığı açıklamada "Gebze Belediye Başkanımız sayın Zinnur Büyükgöz'ün bayramlaşmamıza katılması GTO olarak hepimizi sevindirmiştir. Bir kenti yönetenler ile Sivil Toplum Kuruluşları arasında diyalog ne kadar iyi ve güçlü olursa kentin gelişimine katkısı da bir o derecede fazla olur. Sizin araclığınız ile de tüm Gebzelilerin mübarek Kurban Bayramlarını kutluyorum" dedi..‬

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.