GEBZE'DE YAKALANDILAR

Asayiş 25.08.2021 - 15:57, Güncelleme: 25.08.2021 - 15:57
 

GEBZE'DE YAKALANDILAR

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca, Tarihi Eser Kaçakçılığı ile mücadele kapsamında, 19 Ağustos 2021 günü Gebze ilçesi Eskihisar Feribot İskelesi girişinde yapılan yol emniyet ve kontrolü esnasında durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada, araçta tarihi eser olduğu değerlendirilen Roma ve Bizans dönemlerine ait 25 adet Gümüş ve Bronz sikke ele geçirilmiştir. Olayla ilgili G.G. isimli şüpheli hakkında adli tahkikata başlanılmıştır. İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. KOCAELİ VALİLİĞİ
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca, Tarihi Eser Kaçakçılığı ile mücadele kapsamında, 19 Ağustos 2021 günü Gebze ilçesi Eskihisar Feribot İskelesi girişinde yapılan yol emniyet ve kontrolü esnasında durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada, araçta tarihi eser olduğu değerlendirilen Roma ve Bizans dönemlerine ait 25 adet Gümüş ve Bronz sikke ele geçirilmiştir. Olayla ilgili G.G. isimli şüpheli hakkında adli tahkikata başlanılmıştır.

İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
KOCAELİ VALİLİĞİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.