Başkan Büyükgöz'den Gebzelilere açık davet

22.06.2019 - 23:22, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Başkan Büyükgöz'den Gebzelilere açık davet

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, tüm Gebzelileri yarın( 23 Haziran pazar) yapılacak olan yağlı güreşlerine davet etti. Başkan Büyükgöz yaptığı açıklamada; 23 Haziran Pazar günü Saat 10:00'da Fatih Sultan Mehmet Han'ın otağını kurduğu Hünkâr Çayırında gerçekleştireceğimiz 25.Geleneksel Hünkâr Çayırı Yağlı Güreşlerimize tüm halkımız davetlidir.'dedi  Gebze Belediyesi’nin gelenekselleşen Hünkar Çayırı Yağlı Güreşleri bu yıl da Kırkpınar’ın başpehlivanlarını ağırlayacak. Müsabakalarda başpehlivanlar şampiyonluk için kıran kırana mücadele edecek. Bu yılki Hünkar Çayırı Yağlı Güreşleri’ne güreş severlerin yakından tanıdığı başpehlivanlar Ali Gürbüz, Fatih Atlı, Recep Kara, Şaban Yılmaz, Osman Aynur katılacak. 

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, tüm Gebzelileri yarın( 23 Haziran pazar) yapılacak olan yağlı güreşlerine davet etti.

Başkan Büyükgöz yaptığı açıklamada; 23 Haziran Pazar günü Saat 10:00'da Fatih Sultan Mehmet Han'ın otağını kurduğu Hünkâr Çayırında gerçekleştireceğimiz 25.Geleneksel Hünkâr Çayırı Yağlı Güreşlerimize tüm halkımız davetlidir.'dedi 

Gebze Belediyesi’nin gelenekselleşen Hünkar Çayırı Yağlı Güreşleri bu yıl da Kırkpınar’ın başpehlivanlarını ağırlayacak. Müsabakalarda başpehlivanlar şampiyonluk için kıran kırana mücadele edecek. Bu yılki Hünkar Çayırı Yağlı Güreşleri’ne güreş severlerin yakından tanıdığı başpehlivanlar Ali Gürbüz, Fatih Atlı, Recep Kara, Şaban Yılmaz, Osman Aynur katılacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.