BAŞKAN BÜYÜKGÖZ ÇARŞIYA İNDİ

Dünya 10.08.2020 - 14:22, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ ÇARŞIYA İNDİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz hafta sonu İbrahim Ağa ve Yeni Bağdat caddeleri esnaflarını ziyaret ederek hayırlı işler diledi Başkan Büyükgöz’den hafta sonu esnaf ziyaretleri. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz esnaf ve mahalle ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor. Yoğun geçen hizmet ve ziyaretçi trafiğine rağmen, esnaf ve mahalle ziyaretlerine ara vermeyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, hafta sonu da esnaflara konuk oluyor. Geçtiğimiz hafta sonu İbrahim Ağa Caddesi ve Yeni Bağdat Caddesi’ndeki esnafları ziyaret eden Başkan Büyükgöz, alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti. Esnafları tek tek dükkanlarında ziyaret eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, hayırlı işler ve bereketli kazançlar temennilerini iletti. Esnaflara belediye çalışmalarına ilişkin bilgi veren Başkan Büyükgöz; talep, görüş ve önerileri de ilk elden dinledi. Cadde esnafları da Başkan Büyükgöz’e ziyaretinden ötürü teşekkür etti. 

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz hafta sonu İbrahim Ağa ve Yeni Bağdat caddeleri esnaflarını ziyaret ederek hayırlı işler diledi

Başkan Büyükgöz’den hafta sonu esnaf ziyaretleri. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz esnaf ve mahalle ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor. Yoğun geçen hizmet ve ziyaretçi trafiğine rağmen, esnaf ve mahalle ziyaretlerine ara vermeyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, hafta sonu da esnaflara konuk oluyor.

Geçtiğimiz hafta sonu İbrahim Ağa Caddesi ve Yeni Bağdat Caddesi’ndeki esnafları ziyaret eden Başkan Büyükgöz, alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti. Esnafları tek tek dükkanlarında ziyaret eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, hayırlı işler ve bereketli kazançlar temennilerini iletti. Esnaflara belediye çalışmalarına ilişkin bilgi veren Başkan Büyükgöz; talep, görüş ve önerileri de ilk elden dinledi. Cadde esnafları da Başkan Büyükgöz’e ziyaretinden ötürü teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.