BAŞKAN BÜYÜKGÖZ BAŞKAN KOCAGÖZ'Ü AĞIRLADI

Siyaset 30.12.2020 - 09:05, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ BAŞKAN KOCAGÖZ'Ü AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Kocagöz, yönetim kurulu üyesi arkadaşları ile birlikte Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'e makamında bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.. Başkan Kocagöz'ün, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'e Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin fotoğrafının yer aldığı bir tablo hediye ettiği ziyaret sonrası Zinnur Büyükgzö "Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Kocagöz ve değerli yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum." paylaşımında bulundu..

KOCAELİ HABERİ Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Kocagöz, yönetim kurulu üyesi arkadaşları ile birlikte Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'e makamında bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi..

Başkan Kocagöz'ün, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'e Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin fotoğrafının yer aldığı bir tablo hediye ettiği ziyaret sonrası Zinnur Büyükgzö "Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Kocagöz ve değerli yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum." paylaşımında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.