BAŞKAN ÇİFTÇİ O EYLEME KATILDI

İlçeler 23.09.2021 - 07:48, Güncelleme: 23.09.2021 - 07:56
 

BAŞKAN ÇİFTÇİ O EYLEME KATILDI

KOCAELİ HABERİ
Çayırova'da düzenlenen "Avrupa Hareketlilik Haftası" yürüyüşüne katılan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi duygu ve düşüncelerini sosyal medyadan “Sürdürülebilir Ulaşım: Sağlıklı ve Güvenli Hareketlilik “ teması ile kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası dolayısıyla gençlerimiz ile birlikte Fatih Caddesi'nde yürüyüş gerçekleştirdik." ifadeleriş ile paylaştı. Başkan Çiftçi'nin bu eyleme bizzate kendsinin eşlik etmesi vatandaşlar ve cadde esanafından beğeni aldı.. Avrupa Hareketlilik Haftası nedir? Avrupa Hareketlilik Haftası, kentleri ve belediyeleri sürdürülebilir ulaşım tedbirleri almaya ve desteklemeye teşvik eden, her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında dünyanın her yerinde kutlanan bir Avrupa Komisyonu girişimidir. Hafta süresince, belediyelerin ulaşım planlamasının ve toplu ulaşım sisteminin geliştirilmesi, bisiklet ve yaya yollarının artırılması, vatandaşlarına ise bireysel araçlar yerine alternatif ulaşım metotlarıyla seyahat etmesinin teşvik edilmesi amaçlanır.
KOCAELİ HABERİ

Çayırova'da düzenlenen "Avrupa Hareketlilik Haftası" yürüyüşüne katılan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi duygu ve düşüncelerini sosyal medyadan “Sürdürülebilir Ulaşım: Sağlıklı ve Güvenli Hareketlilik “ teması ile kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası dolayısıyla gençlerimiz ile birlikte Fatih Caddesi'nde yürüyüş gerçekleştirdik." ifadeleriş ile paylaştı. Başkan Çiftçi'nin bu eyleme bizzate kendsinin eşlik etmesi vatandaşlar ve cadde esanafından beğeni aldı..

Avrupa Hareketlilik Haftası nedir?

Avrupa Hareketlilik Haftası, kentleri ve belediyeleri sürdürülebilir ulaşım tedbirleri almaya ve desteklemeye teşvik eden, her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında dünyanın her yerinde kutlanan bir Avrupa Komisyonu girişimidir.

Hafta süresince, belediyelerin ulaşım planlamasının ve toplu ulaşım sisteminin geliştirilmesi, bisiklet ve yaya yollarının artırılması, vatandaşlarına ise bireysel araçlar yerine alternatif ulaşım metotlarıyla seyahat etmesinin teşvik edilmesi amaçlanır.
Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve yol görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.