Başkan Büyükakın Başkansolos Asari’yi ziyaret etti

Siyaset 03.12.2020 - 13:25, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Başkan Büyükakın Başkansolos Asari’yi ziyaret etti

KOCAELİ HABERİ Başkan Büyükakın, Endonezya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu İmam Asari’ye iade-i ziyaret gerçekleştirdi Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Endonezya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu İmam Asari’ye iade-i ziyaret gerçekleştirdi. İki ülke ilişkilerinden yerel yönetimlerdeki iş birliğine, ekonomiden eğitim faaliyetlerine kadar birçok konunun görüşüldüğü birliktelikte, dünyadaki COVİT-19 salgını üzerine de değerlendirmelerde bulunuldu. Türkiye ve Endenozya’daki deprem gerçeği üzerine de görüş alışverişi yapılan ziyarette, arama kurtarma çalışmalarında kurulabilecek işbirlikleri ele alındı. Başkonsolos Asari, Başkan Büyükakın’a nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.

KOCAELİ HABERİ Başkan Büyükakın, Endonezya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu İmam Asari’ye iade-i ziyaret gerçekleştirdi

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Endonezya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu İmam Asari’ye iade-i ziyaret gerçekleştirdi. İki ülke ilişkilerinden yerel yönetimlerdeki iş birliğine, ekonomiden eğitim faaliyetlerine kadar birçok konunun görüşüldüğü birliktelikte, dünyadaki COVİT-19 salgını üzerine de değerlendirmelerde bulunuldu. Türkiye ve Endenozya’daki deprem gerçeği üzerine de görüş alışverişi yapılan ziyarette, arama kurtarma çalışmalarında kurulabilecek işbirlikleri ele alındı. Başkonsolos Asari, Başkan Büyükakın’a nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.