Gökhan Özoğuz: 'Bu memlekette artık 1000 TL'ye bir depo yakıt doluyor ve hala birileri çıkıp konuşabiliyor'

Güncel 06.01.2022 - 21:29, Güncelleme: 06.01.2022 - 21:29
 

Gökhan Özoğuz: 'Bu memlekette artık 1000 TL'ye bir depo yakıt doluyor ve hala birileri çıkıp konuşabiliyor'

kocaelihaberi
Gökhan Özoğuz: 'Bu memlekette artık 1000 TL'ye bir depo yakıt doluyor ve hala birileri çıkıp konuşabiliyor' Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, akaryakıta gelen zamlara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile tepki gösterdi. 2021 yılının son aylarında derinleşen ekonomik kriz, yeni yılda da zamlarla yurttaşların belini büküyor.  Gıda fiyatları ve faturalara gelen zamlar tepkilere neden olurken; akaryakıt fiyatlarına yapılan zamlar da eleştiriliyor.  GÖKHAN ÖZOĞUZ'DAN ZAMLARA TEPKİ Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, akaryakıt fiyatlarına yapılan son zamlara sosyal medya sayfasından gösterdiği tepkide ''Ben demin 915 TL ye 1 depo motorin aldım'' diyen Özoğuz, ''Bu memlekette artık 1000 tl ye bir depo yakıt doluyor ve hala birileri çıkıp konuşabiliyor. REZALET REZALET REZALET'' ifadelerini kullandı.
kocaelihaberi

Gökhan Özoğuz: 'Bu memlekette artık 1000 TL'ye bir depo yakıt doluyor ve hala birileri çıkıp konuşabiliyor'

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, akaryakıta gelen zamlara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile tepki gösterdi. 2021 yılının son aylarında derinleşen ekonomik kriz, yeni yılda da zamlarla yurttaşların belini büküyor. 

Gıda fiyatları ve faturalara gelen zamlar tepkilere neden olurken; akaryakıt fiyatlarına yapılan zamlar da eleştiriliyor. 

GÖKHAN ÖZOĞUZ'DAN ZAMLARA TEPKİ

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, akaryakıt fiyatlarına yapılan son zamlara sosyal medya sayfasından gösterdiği tepkide ''Ben demin 915 TL ye 1 depo motorin aldım'' diyen Özoğuz, ''Bu memlekette artık 1000 tl ye bir depo yakıt doluyor ve hala birileri çıkıp konuşabiliyor. REZALET REZALET REZALET'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.