BAŞKAN BÜYÜKAKIN ONLARA HADDİNİ BİLDİRDİ

12.09.2020 - 16:08, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN ONLARA HADDİNİ BİLDİRDİ

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve ve Avrupa Konseyi YBYK Ulusal Heyet Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, Ak Parti Gölcük ilçe kongresinde yaptığı konuşmada önce "Milletimiz, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, öğrenilmiş çaresizliği yenerek vesayet odaklarına dur demeyi bilmiş ve darbe yapanlara haddini bildirmiştir." dedi ve daha sonra ise Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a haddini bildirdi.. Büyükakın yaptığı konuşmada "Macron derdimiz Türkiye değil Erdoğan demişi. Hadlerini bilmiyorlar, Türkiye’yi hala eski Türkiye zannediyorlar! Türkiye artık doğusunda, batısında, kuzeyinde, güneyinde Akdenizde, Karadenizde, uzak coğrafyalarda, gönül coğrafyamızda operasyonlar gerçekleştirecek milletimizin menfaatlerini savunacak oradaki sessiz mazlumların sesi olacak bir ülke oldu artık Elhmedülillah. dedi.. İŞTE O KONUŞMA

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve ve Avrupa Konseyi YBYK Ulusal Heyet Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, Ak Parti Gölcük ilçe kongresinde yaptığı konuşmada önce "Milletimiz, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, öğrenilmiş çaresizliği yenerek vesayet odaklarına dur demeyi bilmiş ve darbe yapanlara haddini bildirmiştir." dedi ve daha sonra ise Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a haddini bildirdi..

Büyükakın yaptığı konuşmada "Macron derdimiz Türkiye değil Erdoğan demişi. Hadlerini bilmiyorlar, Türkiye’yi hala eski Türkiye zannediyorlar! Türkiye artık doğusunda, batısında, kuzeyinde, güneyinde Akdenizde, Karadenizde, uzak coğrafyalarda, gönül coğrafyamızda operasyonlar gerçekleştirecek milletimizin menfaatlerini savunacak oradaki sessiz mazlumların sesi olacak bir ülke oldu artık Elhmedülillah. dedi..

İŞTE O KONUŞMA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.