BAŞKAN BÜYÜKAKIN KUTLADI

06.01.2021 - 00:56, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN KUTLADI

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, KASKF-Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun 35. kuruluş yıldönümünü kutlamaya gitti.. Federasyon binasına giderek bizzat Başkan Murat Aydın'a çiçek takdiminde bulunan Başkan Büyükakın yapmış olduğu açıklamada "Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuzun 35. kuruluş yıldönümünü kutluyorum. ASKF'nin kıymetli Başkanı Murat Aydın nezdinde yönetim kurulu üyelerine ve tüm amatör spor kulüpleri camiasına başarılar diliyorum. Ziyaretimizde, Büyükşehir Belediyesi olarak amatör spora olan katkımızın artarak devam edeceğini ifade ettik." ifadelerine yer verdi..

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, KASKF-Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun 35. kuruluş yıldönümünü kutlamaya gitti..

Federasyon binasına giderek bizzat Başkan Murat Aydın'a çiçek takdiminde bulunan Başkan Büyükakın yapmış olduğu açıklamada "Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuzun 35. kuruluş yıldönümünü kutluyorum. ASKF'nin kıymetli Başkanı Murat Aydın nezdinde yönetim kurulu üyelerine ve tüm amatör spor kulüpleri camiasına başarılar diliyorum. Ziyaretimizde, Büyükşehir Belediyesi olarak amatör spora olan katkımızın artarak devam edeceğini ifade ettik." ifadelerine yer verdi..
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, ağaç ve açık hava, şunu diyen bir yazı 'KOCAELI KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYI HASAN DOĞAN AMATÖR SPOR EVİ essnk KOCAELİ AMATÖR SPOR KULÜPLEF FEDER YONU'

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.