DARICALI KIZLAR 1.İNCİ OLDU; İlk tebrik ondan geldi

Spor 28.11.2021 - 13:33, Güncelleme: 28.11.2021 - 13:33
 

DARICALI KIZLAR 1.İNCİ OLDU; İlk tebrik ondan geldi

KOCAELİ HABERİ
TÜRKCELL Bölgesel İl-İlçe Karmaları kros ligi 1 kadame bölge yarışması  Kırklareli Gençlik Spor İl Müdürlüğünün koordinesinde bugün  Kırklareli'de gerçekleştirildi.. Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü u18 atletizm takımı, Bölgesel Kros Şampiyonası’nda Marmara Bölgesi birincisi oldu.. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bu güzel haberi "Kızlarımızı tebrik ediyorum. Bünyesinde avrupa, dünya şampiyonu ve olimpiyat ikincisi barındıran kulübümüze ve sporcularımıza müsabakalarda başarılar diliyorum. Gençlik ve spor alanında kaliteli ve güzel işler yapmaya devam edeceğiz." sözleri ile duyurdu..  
KOCAELİ HABERİ

TÜRKCELL Bölgesel İl-İlçe Karmaları kros ligi 1 kadame bölge yarışması  Kırklareli Gençlik Spor İl Müdürlüğünün koordinesinde bugün  Kırklareli'de gerçekleştirildi.. Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü u18 atletizm takımı, Bölgesel Kros Şampiyonası’nda Marmara Bölgesi birincisi oldu..

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bu güzel haberi "Kızlarımızı tebrik ediyorum. Bünyesinde avrupa, dünya şampiyonu ve olimpiyat ikincisi barındıran kulübümüze ve sporcularımıza müsabakalarda başarılar diliyorum. Gençlik ve spor alanında kaliteli ve güzel işler yapmaya devam edeceğiz." sözleri ile duyurdu..

Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.