BAŞKAN BÜYÜKAKIN FENA LAF ÇAKTI

Sağlık 19.01.2021 - 18:57, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN FENA LAF ÇAKTI

KOCAELİ HABERİ Sağlık Bakanlığı tarafından Kocaeli'ye tahsis edilen 21 adet ambulans, bugün Kent protokolünün katılımıyla düzenlenen törenle Kocaeli Valisi Seddar Yavuz tarafından İl Sağlık Müdürlüğüne teslim edilerek Kocaelililerin sağlık hizmetine sunuldu.. Sağlık Bakanlığı tarafından Kocaeli’ye tahsis edilen ve bir tanesi "Yenidoğan Ambulansı" özellikli olan, 30 yeni ve tam donanımlı ambulans, düzenlenen törenle Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne teslim edilerek hizmete girdi.Yeni gelen ambulanslarla birlikte ilimizdeki toplam ambulans sayısı 83'e yükseldi. Törene katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın dah sonra Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Sağlıkta yaptığımız sessiz devrimle 2002 öncesinde yaşanan “ambulans arızalı, ekip ve malzeme yok, mazot yok doldurursan getiririz” dönemi sona erdi. Geldiğimiz noktada #SağlıkBakanlığı’mızca tahsis edilen 30 ACİL YARDIM AMBULANS ile toplam sayı 84’e ulaşmıştır. Hayırlı olsun." şeklindeki açıklaması ile Ak Parti iktidarından önceki dönemler eleştirel bir göndermede bulundu..

KOCAELİ HABERİ Sağlık Bakanlığı tarafından Kocaeli'ye tahsis edilen 21 adet ambulans, bugün Kent protokolünün katılımıyla düzenlenen törenle Kocaeli Valisi Seddar Yavuz tarafından İl Sağlık Müdürlüğüne teslim edilerek Kocaelililerin sağlık hizmetine sunuldu..

Sağlık Bakanlığı tarafından Kocaeli’ye tahsis edilen ve bir tanesi "Yenidoğan Ambulansı" özellikli olan, 30 yeni ve tam donanımlı ambulans, düzenlenen törenle Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne teslim edilerek hizmete girdi.Yeni gelen ambulanslarla birlikte ilimizdeki toplam ambulans sayısı 83'e yükseldi.

Törene katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın dah sonra Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Sağlıkta yaptığımız sessiz devrimle 2002 öncesinde yaşanan “ambulans arızalı, ekip ve malzeme yok, mazot yok doldurursan getiririz” dönemi sona erdi. Geldiğimiz noktada #SağlıkBakanlığı’mızca tahsis edilen 30 ACİL YARDIM AMBULANS ile toplam sayı 84’e ulaşmıştır. Hayırlı olsun." şeklindeki açıklaması ile Ak Parti iktidarından önceki dönemler eleştirel bir göndermede bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.