VALİ ÇİÇEK GEBZE BÖLGESİNİN AFYON'DA Kİ KAPISI OLDU

Siyaset 21.12.2021 - 20:19, Güncelleme: 21.12.2021 - 20:28
 

VALİ ÇİÇEK GEBZE BÖLGESİNİN AFYON'DA Kİ KAPISI OLDU

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Gebze'nin yetişdirdiği önemli bürokratlardan birisi olan Afyonkarahisar valisi Gökmen Çiçek, Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası ve hatta Kocaeli'nin diğer ilçelerinden Afyon'nun lüks kaplıca otellerine dinlenmeye giden siyasetç, bürokrat, STK, sporcu, gazeteci ve muhtarların ziyaret kapısı oldu.. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'de bugün özel kalem müdürü Aydın Turan ve Belediye Başkan yardımcısı Kenan Tuzcu ile birlkte  Afyonkarahisar valisi Gökmen Çiçek'i makamında ziyaret ederek karşılıklı hdeiye takdiminde bulundu.. Bünyamin Çiftçi ziyaret sonrasında yaptığı paylaşımda "Bölgemizin yetiştirdiği değerli bürokratlarımızdan #Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek'i ziyaret ettik. Kıymetli valimize misafirperverliği için teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Gebze'nin yetişdirdiği önemli bürokratlardan birisi olan Afyonkarahisar valisi Gökmen Çiçek, Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası ve hatta Kocaeli'nin diğer ilçelerinden Afyon'nun lüks kaplıca otellerine dinlenmeye giden siyasetç, bürokrat, STK, sporcu, gazeteci ve muhtarların ziyaret kapısı oldu..

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'de bugün özel kalem müdürü Aydın Turan ve Belediye Başkan yardımcısı Kenan Tuzcu ile birlkte  Afyonkarahisar valisi Gökmen Çiçek'i makamında ziyaret ederek karşılıklı hdeiye takdiminde bulundu..

Bünyamin Çiftçi ziyaret sonrasında yaptığı paylaşımda "Bölgemizin yetiştirdiği değerli bürokratlarımızdan #Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek'i ziyaret ettik. Kıymetli valimize misafirperverliği için teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi..

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.