AGD GEBZE YAZ-ET DEVAM EDİYOR

İlçeler 18.08.2021 - 07:57, Güncelleme: 18.08.2021 - 08:07
 

AGD GEBZE YAZ-ET DEVAM EDİYOR

KOCAELİ HABERİ
Anadolu Gençlik Derneğinin her yıl tüm temsilciliklerinde büyük titizlikle yürüttüğü YAZ-ET çalışmaları kapsamında, bu yıl da AGD Gebze temsilciliğinde büyük bir heyecanla devam ediyor. AGD; Kur'an-ı Kerim, adab-ı muaşeret, ilmihal, akaid ve siyer gibi bir çok alanda eğitimlerin verildiği; çadır kampları, kültürel geziler, doğa yürüyüşleri ve piknikler gibi sosyal etkinliklerin de aynı hızla devam ettiği etkinliklerde "Önce ahlak ve maneviyat" düsturuyla yetişen bir gençliğin tohumlarını atma hedefinde olduklarını dile getiriyor.
KOCAELİ HABERİ

Anadolu Gençlik Derneğinin her yıl tüm temsilciliklerinde büyük titizlikle yürüttüğü YAZ-ET çalışmaları kapsamında, bu yıl da AGD Gebze temsilciliğinde büyük bir heyecanla devam ediyor.

AGD; Kur'an-ı Kerim, adab-ı muaşeret, ilmihal, akaid ve siyer gibi bir çok alanda eğitimlerin verildiği; çadır kampları, kültürel geziler, doğa yürüyüşleri ve piknikler gibi sosyal etkinliklerin de aynı hızla devam ettiği etkinliklerde "Önce ahlak ve maneviyat" düsturuyla yetişen bir gençliğin tohumlarını atma hedefinde olduklarını dile getiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.