BAŞKAN BÜYÜKAKIN'IN ALTIN KARINCA GURURU

18.11.2020 - 14:29, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN'IN ALTIN KARINCA GURURU

KOCAELİ HABERİ Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Altın Karınca Ödülleri, bugün İstanbul’da Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Centergerçekleştirilen ödül töreninde sahiplerini buldu.. Marmara Belediyeler Birliği  Meclis Toplantısı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ın başkanlığında toplandı.. Başkan Büyükakın açılış konuşmasında "Marmara Belediyeler Birliği olarak Cumhuriyetimizin 100. yılında şehirciliğimizin ve yerel yönetimlerimizin durum tespitini yapan, 100 yıllık bir muhasebe ekseninde ileriye bakmamızı sağlayacak bir çalışma yapmalıyız. Bu bize yakışır!" dedi.. Altın Karınca Ödülü ile gururlanan ve ödül dağıtımını değerlendiren Başkan Büyükakın "AltınKarınca Ödülleri ile çevreden sosyal hizmetlere, kültür sanattan ulaşıma ve akıllı şehirlere uzanan 10 ayrı kategoride belediyelerimizin projelerini ödüllendirdik. Her başarılı projenin arkasında özveriyle çalışan arkadaşlarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Tüm çabamız Türkiye’miz için yaşanabilir, sürdürülebilir, hem yenilikçi hem de tarihinden kopmayan mutlu şehirler kurmak için…" dedi..

KOCAELİ HABERİ Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Altın Karınca Ödülleri, bugün İstanbul’da Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Centergerçekleştirilen ödül töreninde sahiplerini buldu..

Marmara Belediyeler Birliği  Meclis Toplantısı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ın başkanlığında toplandı..

Başkan Büyükakın açılış konuşmasında "Marmara Belediyeler Birliği olarak Cumhuriyetimizin 100. yılında şehirciliğimizin ve yerel yönetimlerimizin durum tespitini yapan, 100 yıllık bir muhasebe ekseninde ileriye bakmamızı sağlayacak bir çalışma yapmalıyız. Bu bize yakışır!" dedi..

Altın Karınca Ödülü ile gururlanan ve ödül dağıtımını değerlendiren Başkan Büyükakın "AltınKarınca Ödülleri ile çevreden sosyal hizmetlere, kültür sanattan ulaşıma ve akıllı şehirlere uzanan 10 ayrı kategoride belediyelerimizin projelerini ödüllendirdik. Her başarılı projenin arkasında özveriyle çalışan arkadaşlarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Tüm çabamız Türkiye’miz için yaşanabilir, sürdürülebilir, hem yenilikçi hem de tarihinden kopmayan mutlu şehirler kurmak için…" dedi..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.