Marka ürünlerin taklitleri konusunda uyardı

Güncel 19.09.2021 - 06:57, Güncelleme: 19.09.2021 - 06:57
 

Marka ürünlerin taklitleri konusunda uyardı

Kocaelihaberi
Saat&Saat Başkanı Ramazan Kaya, saatin bir aksesuvar olduğunu ve insanların saat almaya devam ettiğini belirterek pandemide de ilginin sürdüğünü söyledi. Kaya, “İnsanlar halen geleneksel saat seviyorlar. Pandemide farklılık olmadı. Ama akıllı saatler de gelişiyor. Geleneksel markalar yeni modellerine bu özellikleri ekliyor. İnanılmaz yatırım yapıyorlar” dedi. Ayrıca sektördeki taklitçiliğe dikkat çeken Kaya, kayıt dışı olduğu için bu alanın ölçülemediğini ancak sektöre yüzde 30 cirosal zarar verdiğini kaydetti. Birçok insanın orijinal diye taklit saat aldığını, ancak teknik servislere gidince sahte olduğunu anladığını hatırlatan Kaya, fiyatlara da değinerek döviz kuru artışını tam yansıtamadıklarını, bunu yapmaları halinde saatlerin ulaşılmaz olacağını, bu nedenle kârdan feragat ettiklerini kaydetti.  Cumhuriyet
Kocaelihaberi

Saat&Saat Başkanı Ramazan Kaya, saatin bir aksesuvar olduğunu ve insanların saat almaya devam ettiğini belirterek pandemide de ilginin sürdüğünü söyledi.

Kaya, “İnsanlar halen geleneksel saat seviyorlar. Pandemide farklılık olmadı. Ama akıllı saatler de gelişiyor. Geleneksel markalar yeni modellerine bu özellikleri ekliyor. İnanılmaz yatırım yapıyorlar” dedi. Ayrıca sektördeki taklitçiliğe dikkat çeken Kaya, kayıt dışı olduğu için bu alanın ölçülemediğini ancak sektöre yüzde 30 cirosal zarar verdiğini kaydetti. Birçok insanın orijinal diye taklit saat aldığını, ancak teknik servislere gidince sahte olduğunu anladığını hatırlatan Kaya, fiyatlara da değinerek döviz kuru artışını tam yansıtamadıklarını, bunu yapmaları halinde saatlerin ulaşılmaz olacağını, bu nedenle kârdan feragat ettiklerini kaydetti. 
Cumhuriyet

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.