GEBZE'DE KUTLAMALAR ERKEN BAŞLADI

Spor 23.10.2021 - 22:17, Güncelleme: 23.10.2021 - 22:17
 

GEBZE'DE KUTLAMALAR ERKEN BAŞLADI

KOCAELİ HABERİ
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı kapsamında Gebze Olimpik yüzme havuzunda yüzme yarışları düzenlendi.. Gebze İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yüzme yarışları, Gebze Olimpik yüzme havuzunda 250 sporcu 14 kulübün katılımı ile başlayan yüzme yarışmaları devam ediyor. Tüm sporcularımıza başarılar dilerim..." açıklamasında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı kapsamında Gebze Olimpik yüzme havuzunda yüzme yarışları düzenlendi..

Gebze İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yüzme yarışları, Gebze Olimpik yüzme havuzunda 250 sporcu 14 kulübün katılımı ile başlayan yüzme yarışmaları devam ediyor. Tüm sporcularımıza başarılar dilerim..." açıklamasında bulundu..

Bir bir veya daha fazla kişi, iç mekan ve havuz görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.