İYİ PARTİ GEBZE BAŞKANI ULUKÖYLÜ HEMŞERİLERİNE GİTTİ

Siyaset 18.10.2021 - 20:15, Güncelleme: 18.10.2021 - 20:15
 

İYİ PARTİ GEBZE BAŞKANI ULUKÖYLÜ HEMŞERİLERİNE GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Gebze İlçe Teşkilatının Trabzon kökenli ilçe başkanı Av. Burak Uluköylü bugün yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gebze Trabzonlular Derneğini ziyaret etti... Av. Burak Uluköylü hemşeri derneğini ziyaret ahhıknda yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Gebze Trabzonlular Derneği’ni İl Yönetim Kurulu Üyemiz Fevzi Kurt,Meclis Üyelerimiz Birol Elüstü, Kayhan ÖZLER, İlçe Başkan Vekilim Zafer Altıntaş,Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcım Ayla Ilgün,İlçe Başkan Yardımcılarım Gönül Vursal,Avni Aksu,Kemal şeker,Musa Kargıoğlu ve Fatih Araç ile birlikte ziyaret ettik. Dernek başkanı Halil İbrahim KADIOĞLU nezdinde yönetimine ve ziyaretimiz esnasında bizlere eşlik eden Sn.Celalettin KURT’a sıcak ve samimi misafirperlikleri için teşekkür ediyorum."
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Gebze İlçe Teşkilatının Trabzon kökenli ilçe başkanı Av. Burak Uluköylü bugün yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gebze Trabzonlular Derneğini ziyaret etti...

Av. Burak Uluköylü hemşeri derneğini ziyaret ahhıknda yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Gebze Trabzonlular Derneği’ni İl Yönetim Kurulu Üyemiz Fevzi Kurt,Meclis Üyelerimiz Birol Elüstü, Kayhan ÖZLER, İlçe Başkan Vekilim Zafer Altıntaş,Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcım Ayla Ilgün,İlçe Başkan Yardımcılarım Gönül Vursal,Avni Aksu,Kemal şeker,Musa Kargıoğlu ve Fatih Araç ile birlikte ziyaret ettik. Dernek başkanı Halil İbrahim KADIOĞLU nezdinde yönetimine ve ziyaretimiz esnasında bizlere eşlik eden Sn.Celalettin KURT’a sıcak ve samimi misafirperlikleri için teşekkür ediyorum."
Bir Sabri Emecan ve Birol Elüstü dahil 5 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.