BAŞKAN BIYIK YİNE BOŞ GEÇMEDİ

Dünya 29.11.2020 - 15:34, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN BIYIK YİNE BOŞ GEÇMEDİ

KOCAELİ HABERİ 31 Mart 2019 tarihinde Darıca Belediye Başkanı seçildiği günden beri her hafta sonunu ilçede çalışarak geçiren Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık geleneğini bozmayarak bu hafta sonunu da boş geçmedi.. BAŞKAN BIYIK BU PAZARI DA BOŞ GEÇMEDİ Başkan Bıyık teknik ekibi ile birlikte Emek mahallesinde Kentsel Dönüşüm çalışmaları kapsamında yapımına başladığı 256 Evlerde devam eden inşaat çalışmalarını ve satış ofisini ziyaret ederek bilgiler aldı..

KOCAELİ HABERİ 31 Mart 2019 tarihinde Darıca Belediye Başkanı seçildiği günden beri her hafta sonunu ilçede çalışarak geçiren Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık geleneğini bozmayarak bu hafta sonunu da boş geçmedi..

BAŞKAN BIYIK BU PAZARI DA BOŞ GEÇMEDİ

Başkan Bıyık teknik ekibi ile birlikte Emek mahallesinde Kentsel Dönüşüm çalışmaları kapsamında yapımına başladığı 256 Evlerde devam eden inşaat çalışmalarını ve satış ofisini ziyaret ederek bilgiler aldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.