BAŞKAN BIYIK'TAN ÖĞRENCİLERE TAVSİYE

Röpotajlar 25.01.2021 - 13:24, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN BIYIK'TAN ÖĞRENCİLERE TAVSİYE

KOCAELİ HABERİ Darıca Belediyesi’nin hayata geçirdiği Dijital Kütüphane uygulaması ile öğrenciler yarı yıl tatilinde bol bol kitap okuma imkanı bulacak. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da öğrencilere seslenerek Dijital Kütüphane’yi indirerek kitap okuyun çağrısında bulundu. Okulların yarı yıl tatiline girmesiyle birlikte Darıca’da da binlerce öğrenci dijital ortamda karnelerini alarak tatile girdi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla kısa bir süre önce hayata geçirilen Dijital Kütüphane projesi, yarı yıl tatilinde öğrencilerin vazgeçilmez adresi olacak. Tatil boyunca kitap okumak isteyen öğrencilere dilediği kitapları ücretsiz okuyabilme imkanı sunacak olan Dijital Kütüphane uygulamasına kitapseverler “Darıca Okuyor” uygulamasını Google Play ya da APP Strore’dan üzerinden IOS/Android cihazlarına indirerek ad-soyad ve TC numarası ile sisteme kayıt olabilirler. 30 BİN KİTABA ÜCRETSİZ ULAŞIM Darıca Okuyor uygulaması ile öğrenciler, Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun Türk klasiklerinden batı klasiklerine, ansiklopedilerden sözlüklere 28 konu başlığı altında yaklaşık 30 bin kitaba istedikleri zaman kolayca ulaşabilecekler. Öğrenciler ayrıca Darıca Okuyor uygulaması aracılığıyla kendilerine kitaplık oluşturabilecekler. Üniversiteye hazırlanan öğrencilere destek olmak amacıyla eğitim videolarının da yer alacağı uygulamada diyetisyen ve aile danışmanlığı gibi alanlarda da eğitici ve bilgilendirici videolar yer alıyor. BIYIK: “ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ” Tatile giren öğrencilere iyi tatiller dileyen ve her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Koronavirüs nedeniyle bu yıl öğrencilerimiz uzaktan eğitime devam etmek zorunda kaldı. Dijital ortamda karnelerini alan öğrencilerimiz yarı yıl tatiline girdi. Bizler her zaman eğitim camiasının olduğu gibi öğrencilerimizin de yanındayız. Öğrencilerimize ve eğitim camiasına iyi tatiller diliyorum. Tatili en iyi şekilde değerlendirmeli ve kendimizi geliştirmek için bol bol okumalıyız. Darıca Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz Dijital Kütüphane uygulaması ile öğrencilerimiz tatil boyunca bol bol kitap okuma imkanı bulabilirler” diye konuştu.

KOCAELİ HABERİ Darıca Belediyesi’nin hayata geçirdiği Dijital Kütüphane uygulaması ile öğrenciler yarı yıl tatilinde bol bol kitap okuma imkanı bulacak. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da öğrencilere seslenerek Dijital Kütüphane’yi indirerek kitap okuyun çağrısında bulundu.

Okulların yarı yıl tatiline girmesiyle birlikte Darıca’da da binlerce öğrenci dijital ortamda karnelerini alarak tatile girdi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla kısa bir süre önce hayata geçirilen Dijital Kütüphane projesi, yarı yıl tatilinde öğrencilerin vazgeçilmez adresi olacak. Tatil boyunca kitap okumak isteyen öğrencilere dilediği kitapları ücretsiz okuyabilme imkanı sunacak olan Dijital Kütüphane uygulamasına kitapseverler “Darıca Okuyor” uygulamasını Google Play ya da APP Strore’dan üzerinden IOS/Android cihazlarına indirerek ad-soyad ve TC numarası ile sisteme kayıt olabilirler.

30 BİN KİTABA ÜCRETSİZ ULAŞIM

Darıca Okuyor uygulaması ile öğrenciler, Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun Türk klasiklerinden batı klasiklerine, ansiklopedilerden sözlüklere 28 konu başlığı altında yaklaşık 30 bin kitaba istedikleri zaman kolayca ulaşabilecekler. Öğrenciler ayrıca Darıca Okuyor uygulaması aracılığıyla kendilerine kitaplık oluşturabilecekler. Üniversiteye hazırlanan öğrencilere destek olmak amacıyla eğitim videolarının da yer alacağı uygulamada diyetisyen ve aile danışmanlığı gibi alanlarda da eğitici ve bilgilendirici videolar yer alıyor.

BIYIK: “ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Tatile giren öğrencilere iyi tatiller dileyen ve her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Koronavirüs nedeniyle bu yıl öğrencilerimiz uzaktan eğitime devam etmek zorunda kaldı. Dijital ortamda karnelerini alan öğrencilerimiz yarı yıl tatiline girdi. Bizler her zaman eğitim camiasının olduğu gibi öğrencilerimizin de yanındayız. Öğrencilerimize ve eğitim camiasına iyi tatiller diliyorum. Tatili en iyi şekilde değerlendirmeli ve kendimizi geliştirmek için bol bol okumalıyız. Darıca Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz Dijital Kütüphane uygulaması ile öğrencilerimiz tatil boyunca bol bol kitap okuma imkanı bulabilirler” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.