DAVUT GÜLOĞLU SİYASET YAPMAYA GELİYOR

Siyaset 16.11.2021 - 13:57, Güncelleme: 16.11.2021 - 13:57
 

DAVUT GÜLOĞLU SİYASET YAPMAYA GELİYOR

KOCAELİ HABERİ
Yeniden Refah Partisi Çayırova ilçe başkanlığının, Çayırova Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde gerçekleştireceği İlçe Divan Toplantısına ünlü türkücü Davutoğlu'da katılım sağlayacak.. Yeniden Refah Partisi Çayırova ilçe Teşkilatının,18 Kasım 2021 Perşembe günü saat 19.30 da başlayacak lçe divan toplantısına, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı Davut Güloğlu'nun da katılım sağlayacağı açıklandı..
KOCAELİ HABERİ

Yeniden Refah Partisi Çayırova ilçe başkanlığının, Çayırova Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde gerçekleştireceği İlçe Divan Toplantısına ünlü türkücü Davutoğlu'da katılım sağlayacak..

Yeniden Refah Partisi Çayırova ilçe Teşkilatının,18 Kasım 2021 Perşembe günü saat 19.30 da başlayacak lçe divan toplantısına, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı Davut Güloğlu'nun da katılım sağlayacağı açıklandı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.