BAŞKAN BIYIK'TAN DARICALILARA MÜJDE

Siyaset 02.12.2020 - 23:00, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN BIYIK'TAN DARICALILARA MÜJDE

KOCAELİ HABERİ Darıca'ya büyük bir Hükümet Konağı yapılacak.. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bugün gittiği Ankara'da Kocaeli milletvekilleri Cemil Yaman ve Sami Çakır ile birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ziyaret ettikten sonra Aarıcalılara aşağıdaki müjdeyi verdi; "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soyluile az önce yapmış olduğumuz görüşme neticesinde Darıcamıza güzel haberlerle dönüyoruz. Seçim Beyannamemizde bulunan Hükümet Konağı yapımı için değerli bakanımızdan söz almış bulunmaktayız.Bizlere desteğini esirgemeyen başta İçişleri Bakanımız, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız, Milletvekillerimiz Cemil Yaman ve Sami Çakır olmak üzere tüm vekillerimize teşekkür ediyorum."

KOCAELİ HABERİ Darıca'ya büyük bir Hükümet Konağı yapılacak..

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bugün gittiği Ankara'da Kocaeli milletvekilleri Cemil Yaman ve Sami Çakır ile birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ziyaret ettikten sonra Aarıcalılara aşağıdaki müjdeyi verdi;

"İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soyluile az önce yapmış olduğumuz görüşme neticesinde Darıcamıza güzel haberlerle dönüyoruz. Seçim Beyannamemizde bulunan Hükümet Konağı yapımı için değerli bakanımızdan söz almış bulunmaktayız.Bizlere desteğini esirgemeyen başta İçişleri Bakanımız, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız, Milletvekillerimiz Cemil Yaman ve Sami Çakır
olmak üzere tüm vekillerimize teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.