BAŞKAN ŞAYİR ONLARI YEMEKTE AĞIRLADI

İlçeler 18.01.2022 - 20:36, Güncelleme: 18.01.2022 - 20:36
 

BAŞKAN ŞAYİR ONLARI YEMEKTE AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, koronavirüsten kaynaklı pandemi sürecinde en zor görevi üstlenen ve bu görevi fedekarlıkla yerine getiren sağlık çalışanlarını akşam yemeğinde ağırladı.. Başkan Şayir bu zor süreçte sağlıkçılara çok şey borçlu olduklarının altını çizerek yaptığı paylaşımda "Dilovası Devlet Hastanesi personelleri ile akşam yemeğinde bir araya geldik. Pandemi sürecinin başından bu yana, üstün gayretlerinden dolayı Başhekim sn. Opr. Dr. Ömer Naci Yilmaz, Hastane Müdürü sn. Şükrü Gözalan ve bütün sağlık çalışanlarına teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, koronavirüsten kaynaklı pandemi sürecinde en zor görevi üstlenen ve bu görevi fedekarlıkla yerine getiren sağlık çalışanlarını akşam yemeğinde ağırladı..

Başkan Şayir bu zor süreçte sağlıkçılara çok şey borçlu olduklarının altını çizerek yaptığı paylaşımda "Dilovası Devlet Hastanesi personelleri ile akşam yemeğinde bir araya geldik.
Pandemi sürecinin başından bu yana, üstün gayretlerinden dolayı Başhekim sn. Opr. Dr. Ömer Naci Yilmaz, Hastane Müdürü sn. Şükrü Gözalan ve bütün sağlık çalışanlarına teşekkür ederim.
" ifadelerine yer verdi..

Bir 8 kişi ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.