BAŞKAN BIYIK İŞÇİLERDEN ALKIŞ ALDI

Dünya 05.02.2021 - 11:18, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN BIYIK İŞÇİLERDEN ALKIŞ ALDI

KOCAELİ HABERİ Darıca Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde sona gelindi. İşçinin yanında olduğunu hissettiren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, işçinin yüzünü güldürdü. Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy ve sendika temsilcileri ile dün Sözleşmeyi imzalayan Muzaffer Bıyık "Darıca Belediyesine ve tüm çalışan kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.. Muzaffer Bıyık bugün ise temizlik işçileri ile buluştuğunda onlartdan alkış aldı ve o anları sosyal medyadan "İşçimizin hakkını her daim koruyarak teri kurumadan hakkını vermek bizim için çok değerli. Darıcamızın temizliği için gece gündüz çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğü personellerimizi ziyaret ederek yenilediğimiz sözleşmeleriyle ilgili bilgilendirmede bulunduk." sözleri ile paylaştı..

KOCAELİ HABERİ Darıca Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde sona gelindi. İşçinin yanında olduğunu hissettiren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, işçinin yüzünü güldürdü.

Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy ve sendika temsilcileri ile dün Sözleşmeyi imzalayan Muzaffer Bıyık "Darıca Belediyesine ve tüm çalışan kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi..

Muzaffer Bıyık bugün ise temizlik işçileri ile buluştuğunda onlartdan alkış aldı ve o anları sosyal medyadan "İşçimizin hakkını her daim koruyarak teri kurumadan hakkını vermek bizim için çok değerli. Darıcamızın temizliği için gece gündüz çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğü personellerimizi ziyaret ederek yenilediğimiz sözleşmeleriyle ilgili bilgilendirmede bulunduk." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.